Testimonials #IkDoeZelfDeBoekhouding

Er zijn zoveel ondernemers die zelf de boekhouding doen met Informer, dat we niet van iedereen een filmpje kunnen maken ;). Daarom geven we hen in deze testimonial sectie van #IkDoeZelfDeBoekhouding de gelegenheid om zichzelf te presenteren en hun ervaringen te delen!

Arjan & Angelica van Crystal Clouds Cleaning testimonial

Arjan & Angelica van Crystal Clouds Cleaning

Als man en vrouw zijn Arjan & Angelica sinds 2018 bezig met het constant leveren van kwaliteit met hun schoonmaakbedrijf Crystal Clouds Cleaning.

“We doen altijd net even iets extra’s, wat buiten de opdracht valt, en dit geeft nu juist het gevoel van waardering bij onze klanten.”

Lees het hele verhaal →

Patrick van Echo Marketing testimonial

Patrick van Echo Marketing

Patrick zijn MKB-bedrijf wordt doorgaans door zijn klanten omschreven als dé specialist in Google Ads beheren en optimaliseren, waarmee hij begon in augustus 2013.

“Goede Google Ads campagnes betekenen voor veel ondernemers het verschil tussen winst en verlies. Dus op het moment dat we de winst van klanten enorm laten stijgen, dan beginnen wij te vliegen.”

Lees het hele verhaal →

Maarten van Fontein Makelaardij testimonials

Maarten van Fontein Makelaardij

Maarten is sinds 2006 eigenaar van een makelaarskantoor in Nijmegen. In de regio rondom Nijmegen houdt hij zich bezig met de verkoop, aankoop en taxaties van woningen.

“De dynamiek in de makelaardij is erg wisselend en afhankelijk van diverse niet beïnvloedbare factoren zoals de bankencrisis. Dat blijft de uitdaging, onder wisselende marktomstandigheden blijven zoeken naar mogelijkheden.”

Lees het hele verhaal →

Nadina van GOB Support testimonial

Nadina van GOB Support

Beveiligingsbedrijf GOB support is sinds 2006 ontzettend snel gegroeid, van eenmanszaak tot aan een BV! Momenteel leveren zij onder andere manbewaking en mobiele surveillance.

“In 2020 bleek de coronacrisis juist het tegenovergestelde effect te hebben voor ons. Om alle nieuwe maatregelen te handhaven werd er een extra beroep gedaan op beveiligers en bleken  de winkels extra behoefte te hebben aan beveiliging.”

Lees het hele verhaal →

Tom van Van der Sanden Groen

Tom van Van der Sanden Groen

Tom is een specialist in groen in de regio van Eindhoven. Lees hieronder het verhaal van een échte ondernemer en ontdek wat hij zo mooi vindt aan zijn business.

Een tuin is beleving. De geur van vers gemaaid gras, het zonlicht door een bladerdek, het ruisen van riet, de pure smaak van onbespoten groenten uit eigen tuin.

Lees het hele verhaal →

Casper van Sanbene

Casper van Sanbene

Casper zorgt er met Sanbene voor dat wij onder andere langs de snelweg en in de trein fatsoenlijk naar het toilet kunnen. Lees hieronder het verhaal van een échte ondernemer en ontdek wat hij zo mooi vindt aan zijn business.

“Op die manier turnen we de negatieve ervaring van een vieze locatie om in een prettige en schone ervaring met Sanifair. En dáár gaat het uiteindelijk allemaal om!”

Lees het hele verhaal →

Robert van Robert&Meer

Robert van Robert&Meer

Robert enthousiasmeert zakelijke professionals en probeert hen nieuwe energie te geven. Lees zijn verhaal over ondernemen en ontdek wat hij het mooiste van zijn business vindt.

“Ik vind dat het mooiste wat er is en daar word ik elke dag weer bruisend vol energie wakker voor!”

Lees het hele verhaal →

Team Grip Verzuimservice

Het team van Grip Verzuimservice

Grip Verzuimservice biedt verzuimbegeleiding voor het midden- en kleinbedrijf. Lees hieronder hun verhaal over écht ondernemen.

“Persoonlijk contact en aandacht, dát is wat bij ons het verschil maakt.”

Lees het hele verhaal →

Team Grip Verzuimservice

Merel van Movimento

Movimento is mijn creatie. Ik ben haar gestart in 2005 in de verbouwde garage van mijn huis.

“Ik ben echt super blij met hoe ik mijn fysieke bedrijf met een prachtig centrum in Bleiswijk om heb kunnen vormen naar een volledig digitaal bedrijf. ”

Lees het hele verhaal →