Timo van KarTent

Timo en zijn collega's van KarTent doen zelf de boekhouding met InformerOnline. Lees hier zijn ondernemersverhaal en ontdek waarom ze duurzaam bezig zijn.

Flow Library Asset 4

Timo is Global Director van KarTent, een bedrijf die zich specialiseert in kartonnen tenten voor festival en duurzaamheid als prioriteit hebben. Lees Timo zijn verhaal hier!

Alles wat ze bij KarTent doen is gebaseerd op duurzaamheid. Zo hebben ze een kartonnen tent ontwikkeld die op festivals op te zetten zijn. Achteraf, als het festival is afgelopen, recyclen zij de tenten en maken er nieuwe producten van, zoals meubels of lampen. Om te bewijzen dat de tent echt waterdicht is, hebben zij een video gemaakt waar de tent door een wasstraat ging. Deze video werd een gigantisch succes en ging heel de wereld over. Bekijk de video hier.

KarTent is een studentendroom die werkelijkheid is geworden. Ze begonnen met een paar producten op een klein kantoor, nu zijn ze gegroeid tot een professioneel bedrijf. Momenteel hebben ze een team van vrijwilligers die naar festivals gaat om de tenten op te zetten en af te breken. Binnenkort staat een 'green camp' opzetten op de planning.

Zonder InformerOnline zou KarTent een serieus probleem hebben. Dan zou het een fulltime baan zijn om de boekhouding te doen volgens Timo. Het programma werkt erg goed, het legt zichzelf uit en alles wat ze moeten weten zien ze gewoon. En daarom doen ze zelf de boekhouding met Informer!

Nieuwsgierig geworden naar KarTent en hun producten? Ga dan snel naar hun webshop: kartent.com

KarTent

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis