Roy van The Training Club

Ik wist niet of er een ondernemer in mij zat, maar er zit wel iemand in die acties omzet in resultaat, dat is wat een ondernemer doet.

Flow Library Asset 4

Toen Roy werkte als clubmanager in een fitnessclub zag hij dat de toenmalige eigenaren de kansen niet konden benutten. Daarom besloot hij voor zichzelf te starten. Ontdek hoe Roy met The Training Club wél de kansen wist aan te grijpen in de video!

"Ik wist niet meteen of er echt een ondernemer in mij zat, maar ik ben wel iemand die acties omzet in resultaat, en dat is wat ondernemers doen." Aldus Roy over het starten van The Training Club. Uiteindelijk bleek er zeker een ondernemer in hem te zitten, aangezien er inmiddels al in 3 vestigingen van The Training Club gesport kan worden op een resultaatgerichte manier.

Waar Roy echt energie van krijgt is als hij ziet dat mensen groeien en verbeteren. Of dat nou zijn klanten zijn of het personeel. Omdat hij de boekhouding doet met Informer, kan Roy zo veel mogelijk tijd besteden aan zijn bedrijf en zijn personeel. "Informer levert nu in het algemeen op dat ik sneller en efficiënter mijn boekhouding kan doen."  Dat zorgt dus voor meer energie!

Bekijk Roy's complete verhaal in de video. Wil jij nou ook zeker weten dat je boekhouding goed geregeld is én meer tijd voor je bedrijf over houden? Probeer Informer dan gewoon eens 30 dagen gratis, helemaal vrijblijvend. Ontdek hier wat Informer jou betekenen kan als MKB'er.

En wil jij fitter en energieker worden door te werken op based evidence? Neem dan eens een kijkje op de website van The Training Club! https://www.thetrainingclub.nl/

meer over the training club

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis