Zeker van je facturatie

Snel en ongelimiteerd online facturen maken

Maak en verstuur snel facturen in jouw huisstijl, houd eenvoudig bij welke betaald zijn en voldoe altijd aan de regels.

Ook vanuit je broekzak

Gelijk na een klus je factuur maken en versturen? Geen probleem, jij maakt en verzendt jouw facturen ook gewoon vanuit de mobiele app.

Versturen zoals jij wilt

Stuur de factuur direct via e-mail of het beveiligde Peppol-netwerk naar je klanten, of download ‘m en doe het zelf!

Je factuur maken en versturen binnen 1 minuut

Vermijd gedoe met handmatige facturen in Word of Excel en stuur professionele facturen binnen 1 minuut naar je klanten. Houd eenvoudig de status en je verdiensten bij.

Dashboard mockup

Facturatie

Factureren in huisstijl: professioneler kan niet

Maak een professionele indruk met jouw facturen en laat je huisstijl duidelijk naar voren komen. Zo toon je je bedrijf als serieus en georganiseerd.

Strakke templates

Kies een template of ga zelf aan de slag met je factuur

Factuureisen check

Voldoe altijd aan de factuureisen van de Belastingdienst

Upload je logo

Upload je bedrijfslogo en/of briefpapier

Kies jouw stijl

Kies de kleuren en fonts die bij jouw onderneming passen
Niet meer wachten op je geld

Jouw digitale factuur zo snel mogelijk betaald

Product of dienst geleverd? Dan is het cruciaal dat jij zo snel mogelijk de betaling ontvangt en je winst pakt als ondernemer.

1. Duidelijke betaalcondities

Jouw factuur bevat altijd duidelijke betaalinstructies. Zo weet je klant altijd hoe jij de betaling graag wilt ontvangen en wat de uiterste betaaldatum is.

2. QR-code of betaallink toevoegen

Voorzie iedere factuur die je verstuurt van een QR-code of betaallink en kies of de je klant de factuur moet betalen via iDEAL, PayPal of creditcard.

3. Automatische herinneringen

Verstreken vervaldatum, maar geen betaling ontvangen? Dan verstuur je met één klik een herinnering, of zelfs een aanmaning als het nog langer duurt

4. Koppel de betaling aan de factuur

Door je bank te koppelen worden alle transacties automatisch ingeladen en maakt het systeem een koppeling tussen de factuur en ontvangen betaling.

Vereisten

Altijd zeker weten dat je voldoet aan de vereisten

Je factuur voldoet steeds aan alle regels.

Dashboard mockup

Trotse ondernemers aan het woord.

Ontdek de verhalen van inspirerende en trotse ondernemers die gebruik maken van InformerOnline.

Ontdek hun verhalen
FAQ's

Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog vragen – hieronder vind je veelgestelde vragen. Wil je toch meer informatie? Je kan altijd vrijblijvend een demo aanvragen en je krijgt een 1 op 1 gesprek.

Wat is online factureren?
Online factureren is het maken en verzenden van facturen in een gespecialiseerde boekhoud- of facturatiesoftware. Hierin maak je snel facturen aan die je meteen kunt verzenden naar klanten. Zo ontvang je als ondernemer sneller je betaling en wordt het facturatieproces een stuk eenvoudiger en veiliger.
Hoe werkt factureren als ZZP?
Als ZZP’er moet je facturen sturen voor geleverde producten of diensten. Op deze facturen moeten bijna altijd dezelfde elementen terugkomen, zodat je niet in de problemen komt met de Belastingdienst. Dit noemen we ook wel de factuureisen. Bovendien moet iedere factuur voorzien zijn van een uniek en opeenvolgend factuurnummer.
Is online factureren veilig?
Jazeker. Het is zelfs veiliger dan facturen maken in Word of Excel. Dat komt omdat online facturen opgeslagen staan in je online administratie, waar je altijd in moet inloggen. Deze administratie wordt beveiligd door speciale firewalls, zodat er niet ineens gevoelige bedrijfsinformatie gelekt kan worden.
Waarom factureren via een boekhoudsoftware?
Online factureren via een boekhoudprogramma versimpelt het complete facturatieproces, zowel voor de verzender als voor de ontvanger van de factuur. Zo bespaart iedereen eigenlijk tijd. Daarnaast is het een stuk veiliger.
Kan ik zelf een factuur maken?
Iedereen kan zelf facturen maken. Via Informer worden aan facturen alle factuureisen automatisch toegevoegd, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over of de factuur wel goed is. Ook kun je met een simpele layout editor zelf het design van je factuur bepalen, ook als je totaal geen ontwerper bent.
Ga ik voorfactureren of nafactureren?
Als ondernemer is het belangrijk dat je van tevoren bepaalt of je factureert voor je het product of dienst levert, of er na. Op die manier ontstaat er geen verwarring bij de klant. Ontdek hier de voordelen en nadelen van voorfactureren en nafactureren.

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis