Zeker van je Zaak

Boekhouden voor iedere ondernemer

Informer is een boekhoudprogramma dat aansluit bij de behoeften van iedere ondernemer!

Zeker van je Zaak door slimme functies

De voordelen van InformerOnline

Een professioneel boekhoudprogramma ontwikkeld voor ieder type ondernemer

FAQ's

Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog vragen – hieronder vind je veelgestelde vragen. Wil je toch meer informatie? Je kan altijd vrijblijvend een demo aanvragen en je krijgt een 1 op 1 gesprek.

Wat is een boekhoudprogramma?
Met een boekhoudprogramma beheer je als ondernemer moeiteloos je administratie: snel factureren, bonnetjes verwerken, btw-aangifte in 2 minuten en real-time financieel inzicht, altijd en overal.
Wat is het beste boekhoudprogramma?
Een goed boekhoudprogramma zorgt ervoor dat jij als ondernemer zo veel mogelijk tijd bespaart. De innovatieve functies van Informer bieden jou deze mogelijkheid. Benieuwd? Test het 30 dagen vrijblijvend gratis.
Wat kost het online boekhoudprogramma?
InformerOnline biedt in totaal 4 verschillende pakketten aan vanaf maar €15 per maand. De prijs verschilt per pakket en is afhankelijk van de functies. Bovendien kun je InformerOnline altijd gratis en vrijblijvend testen.
Is een boekhoudprogramma beter dan Excel?
Ja. Excel is ontzettend foutgevoelig en bovendien lastig om overzichtelijk te houden. Een boekhoudprogramma is zo ontworpen dat je eigenlijk geen fouten kunt maken. Daarnaast heb je altijd automatisch realtime overzichten tot je beschikking. Lees meer over het gebruik van Excel versus een boekhoudprogramma.
Boekhoudprogramma of accountant?
Tegenwoordig is het niet meer nodig om voor je complete boekhouding een accountant in te schakelen. Door met een boekhoudprogramma te werken, kun je zelf het meeste doen. De accountant kan altijd meekijken en adviseren. Dat bespaart kosten!
Blog

Ontdek hier onze laatste blogs

Verdiep je in de Wereld van Financiën, Efficiëntie en Nauwkeurigheid met Onze Informatieve Artikelen

27 oktober 2021

Zakelijke aankoop privé betaald. Wat nu?

Het kan altijd gebeuren dat je als ondernemer een zakelijke aankoop privé betaald. Check hier hoe je dit netjes in de boekhouding kunt verwerken.
Lees verder
27 oktober 2021

Welke betalingstermijn moet je als bedrijf hanteren?

Als bedrijf moet je vele beslissingen nemen en één daarvan is het bepalen van de betalingstermijn. Gelukkig is dit nu ook wettelijk vastgelegd.
Lees verder
27 oktober 2021

De voordelen van ING Zakelijk

Met een zakelijke ING rekening kun je profiteren van een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een particuliere rekening. Bekijk alle voordelen.
Lees verder

Probeer Informer nu
30 dagen gratis!

Probeer het gratis