Zeker van je Zaak

Boekhoudpakket voor iedere ondernemer

Een boekhoudprogramma dat aansluit bij de behoeften van elke ondernemer!

Zeker van je Zaak door slimme robots

De voordelen van InformerOnline

Een professioneel boekhoudprogramma ontwikkeld voor ieder type ondernemer

FAQ's

Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog vragen – hieronder vind je veelgestelde vragen. Wil je toch meer informatie? Je kan altijd vrijblijvend een demo aanvragen en je krijgt een 1 op 1 gesprek.

Wat is een boekhoudprogramma?
Met een boekhoudprogramma beheer je als ondernemer moeiteloos je administratie: snel factureren, bonnetjes verwerken, btw-aangifte in 2 minuten en real-time financieel inzicht, altijd en overal.
Wat is het beste boekhoudprogramma?
Een goed boekhoudprogramma zorgt ervoor dat jij als ondernemer zo veel mogelijk tijd bespaart. De innovatieve functies van Informer bieden jou deze mogelijkheid. Benieuwd? Test het 30 dagen vrijblijvend gratis.
Wat kost het online boekhoudprogramma?
InformerOnline biedt in totaal 4 verschillende pakketten aan vanaf maar €15 per maand. De prijs verschilt per pakket en is afhankelijk van de functies. Bovendien kun je InformerOnline altijd gratis en vrijblijvend testen.
Is een boekhoudprogramma beter dan Excel?
Ja. Excel is ontzettend foutgevoelig en bovendien lastig om overzichtelijk te houden. Een boekhoudprogramma is zo ontworpen dat je eigenlijk geen fouten kunt maken. Daarnaast heb je altijd automatisch realtime overzichten tot je beschikking. Lees meer over het gebruik van Excel versus een boekhoudprogramma.
Boekhoudprogramma of accountant?
Tegenwoordig is het niet meer nodig om voor je complete boekhouding een accountant in te schakelen. Door met een boekhoudprogramma te werken, kun je zelf het meeste doen. De accountant kan altijd meekijken en adviseren. Dat bespaart kosten!
Blog

Ontdek hier onze laatste blogs

Verdiep je in de Wereld van Financiën, Efficiëntie en Nauwkeurigheid met Onze Informatieve Artikelen

27 oktober 2021

Sneller online betalingen ontvangen dankzij samenwerking tussen MultiSafepay en Informer

Vanaf nu kunnen gebruikers sneller betalingen ontvangen via MultiSafepay, zij maken het mogelijk om de factuur te voldoen met verschillende betaalmethoden (42+!).
Lees verder
27 oktober 2021

Waar moet je als ZZP'er zijn om te Netwerken? - 4 Uitgebreide Tips

Hoe vind je nieuwe opdrachtgevers als zzp'er, blijf je in contact met vakgenoten en ontdek je kansen om te netwerken? Ontdek het allemaal in deze blog!
Lees verder
27 oktober 2021

B Corp Month - Wat houdt het in en wat betekent het voor jou als ondernemer?

B Corp Month is een wereldwijde campagne. Elk jaar slaan B Lab en de B Corp gemeenschap hun handen ineen om te vieren wat het betekent om B Corp te zijn.
Lees verder

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis