José van de Groninger Scheurkalender

José is uploader bij de Groninger Scheurkalender en doet haar haar boekhouding zelf met Informer. Ontdek haar verhaal!

Flow Library Asset 4

José is uploader bij de Groninger Scheurkalender en doet de selectie van de foto's die zijn ingezonden en maakt de kalender klaar voor de pre-press. Lees haar verhaal hier!

José is al vanaf 1993 actief met Uitgeverij Advisie. Zij geven nu de Groninger-, Drentse- en de Fryske Scheurkalender uit. Met de Groninger Scheurkalender zijn zij zes jaar geleden al gestart. José vindt het fantastisch dat als de kalender uitkomt het naar heel veel boekhandels gaat en dat de kalender dan groots gepresenteerd wordt. De laatste keer hadden zij hiervoor 500 inzenders bij elkaar in Winschoten. “Dat geeft een boost, dat je iets maakt waar naar uit wordt gekeken door het publiek”.

Voor Informer heeft José gebruikt gemaakt van alternatieve boekhoudprogramma’s en van sheets. De hoge kosten van alternatieve boekhoudprogramma’s en de onhandigheid van losse bonnetjes met sheets waren voor José de reden over te stappen naar Informer. “Het fijne van Informer vind ik dat we middels de app op de telefoon geen gezeur meer hebben over bonnetjes of locatiegebonden zijn. Ook kan de accountant alles op afstand inlezen, dat vind ik heel fijn”.

José lijkt het heel chaotisch om zonder Informer verder te gaan. “Ik wil in ieder geval niet meer zonder”.

Nieuwsgierig geworden naar José en de Groninger Scheurkalender? Ga dan naar de website: https://www.descheurkalender.nl/groninger

Groninger Scheurkalender

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis