Sandra van Stichting Droomhuis Hoeksche Waard

Stichting Droomhuis Hoeksche Waard beschikt over woonvoorzieningen voor kinderen met een beperking. Sandra vertelt het verhaal van deze ANBI.

Flow Library Asset 4

Stichting Droomhuis Hoeksche Waard beschikt over woonvoorzieningen voor kinderen met een beperking. Sandra, de penningmeester, vertelt het verhaal van deze ANBI-stichting.

"Ik vind het gewoon niet kunnen dat die kinderen geen keuze hebben!" Volgens Sandra komen kinderen met een verstandelijke beperking vaak terecht in een instelling waar ze eigenlijk misschien helemaal niet willen wonen. Dankzij Stichting Droomhuis heeft een aantal van deze kinderen wél een keuze. Hun grootste droom is dan ook om een droomhuis op te bouwen, waar de kinderen nog heel lang en gelukkig met z'n allen kunnen blijven wonen.

Omdat de stichting begon te groeien moesten er op een gegeven moment wel facturen worden verstuurd, en een jaarrekening worden opgesteld. Dat doen ze met InformerOnline! En omdat het een ANBI-stichting is, mag Stichting Droomhuis Hoeksche Waard zelfs gratis boekhouden. "Zonder Informer was het leven wel iets lastiger geweest, we zouden het professionele overzicht missen."

Kijkje nemen op de website van het droomhuis van Sandra? Dat kan hier: https://stichtingdroomhuishw.nl/

Bekijk de voordelen voor ANBI-stichtingen of test als onderneming 30 dagen gratis!

Stichting Droomhuis Hoeksche Waard bezoeken

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis