Boekhouder Cindy van No Frills

Stuiterbal Cindy heeft haar eigen administratiekantoor: No Frills. Zij regelt de boekhouding van haar klanten digitaal via Informer, en zonder fratsen!

Flow Library Asset 4

Cindy is de eigenaresse van administratiekantoor No Frills, wat lekker staat voor "geen fratsen", want dat is hoe Cindy werkt: boekhouden zonder fratsen. Om orde in de chaos te scheppen maken Cindy en haar werknemers gebruik van zoveel mogelijk digitale tools, zo ook van het boekhoudprogramma van Informer. Ontdek Cindy's ondernemersverhaal en ervaringen in de video en hieronder.

Al sinds vroeger is CIndy een ongelofelijke stuiterbal: "Ik hou ervan om mensen te laten lachen, maar ik wil ze ook graag wat leren". Zo combineert ze het beste van twee werelden. Het meest trots is Cindy dan ook op het feit dat ze in een serieuze sector iets heeft weten neer te zetten waar ze ook plezier uithaalt.

Voordat No Frills aan de haal ging met een online boekhoudprogramma, werden papieren factuurtjes en bonnetjes allemaal overgeklopt in Accept for Dos. "Een enorme papieren rotzooi", geeft Cindy subtiel aan. Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van InformerOnline. Hierdoor lukt het Cindy en haar collega's om hun klanten nog meer te ontzorgen en orde te scheppen in de chaos.

Wil jij als ZZP'er of MKB'er ook een digitale boekhouding zonder fratsen voeren met behulp van een moderne en gezellige boekhouder? Ontdek alles over No Frills op hun website.

Ben jij als boekhouder of accountant op zoek naar orde in de chaos? Ontdek hier meer info over het gratis accountancyportaal en de voordelen!

Ga naar de website van No Frills

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis