Thomas van Walnut Loyalty

Thomas heeft zijn eigen onderneming 'Walnut Loyalty' en doet zelf zijnboekhouding met InformerOnline en Teamleader.

Flow Library Asset 4

Thomas helpt met zijn bedrijf 'Walnut Loyalty' andere bedrijven om hun klanten te leren kennen en ervoor te zorgen dat klanten vaker van hun diensten gebruik maken. Dit doen zij door beloningen en acties aan te bieden via hun loyalty platform. Bekijk de video of lees het verhaal van Thomas hier!

Thomas en zijn team werken met trots aan hun loyalty platform en ondersteunen klantrelaties om hun klanten beter te bedienen. Zij creëren loyale relaties door middel van software en hardware ontwikkeling, marketing advies en consultancy. Walnut Loyalty ondersteunt voornamelijk carwashes, tankstations en de retailbranche.

Thomas doet zijn boekhouding met Informer en koppelt zijn boekhouding voor de operationele processen met Teamleader. Wat Thomas hier zo fijn aan vindt? Dat hij gitiale facturen en bonnetjes kunnen inscannen en rechtstreeks naar het systeem kunnen sturen via e-mail. Daarnaast hoeft Thomas zelf maar weinig werk en energie te besteden aan bijvoorbeeld de jaarrekeningen maar behoud hij wel altijd zelf het overzicht om te weten waar zij staan!

Nieuwsgierig naar het verhaal van Thomas en Walnut Loyalty? Neem dan snel een kijkje op hun website: Platform – Walnut Loyalty 2023

Wil jij zelf ook het gemak ervaren van Informer en de koppeling met Teamleader? Test Informer voor MKB nu 30 dagen gratis!

kelly van tijd voor winst doet zelf haar boekhouding met informer

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis