Gerhard van Fotografie Gerhard Witteveen

Gerhard van Fotografie Gerhard Witteveen doet zelf zijn boekhouding met InformerOnline. Lees hier het verhaal over zijn bedrijf en business.

Flow Library Asset 4

Gerhard is fotograaf, en runt een fotostudio voor heel Nederland in Apeldoorn. Lees hieronder het
verhaal van Gerhard.

“Fotografie Gerhard Witteveen maakt foto’s voor verwende ogen” staat er op mijn website. Mensen krijgen duizenden foto per dag te zien. Veel mensen kijken toch voornamelijk, en lezen steeds minder. Als je zoveel foto’s ziet is het lastig toch nog verrassend te fotograferen. Het is aan mij als fotograaf om je toch nog te verrassen met mooie foto’s. Je aandacht proberen te vangen met een mooie compositie. Je langer laten kijken naar een foto door een mooi lichtje. Daar zit mijn uitdaging als fotograaf én als ondernemer. En die uitdaging ga ik graag aan voor collega-ondernemers. We werken niet voor particulieren, maar voor ondernemers doen we heel veel.

Fotografie op lokatie en in de studio. Reclamefotografie, redactionele fotografie, culinaire fotografie, 360° fotografie, productvideo’s, (Bedrijfs)videoclips. Veel dus… Maar ik krijg een beetje hulp van Informer boekhoudprogramma. Dus dan weet je vast waarom je die offerte toch al zo snel in de mail hebt ;-)

Wil je weten wat Fotografie Gerhard Witteveen voor jou kan betekenen of ben je gewoon nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op zijn website: www.fotogw.nl

Fotografie Gerhard Witteveen

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis