John van Van Der Kolk Infra

John is eigenaar van Van Der Kolk Infra. Lees John zijn verhaal hier over Van Der Kolk Infra en ontdek wat zijn passie is.

Flow Library Asset 4


John is eigenaar van Van Der Kolk Infra. Door veel kennis van zaken in grondverzet, infrastructurele en civieltechnische projecten is Van Der Kolk Infra met een persoonlijke aanpak en flexibiliteit jouw partner voor een project. Lees John zijn verhaal hier over Van Der Kolk Infra en ontdek wat zijn passie is.

Machines hebben mij altijd gefascineerd, als klein jongetje was ik bijvoorbeeld dol op tractors. Wat ik het meest fascinerend vind aan zulke soort machines, is dat één machine meerdere functies kan uitvoeren, en daardoor met een machine een zo’n uitgebreid mogelijk pakket kunt aanbieden. Zo bestaan de werkzaamheden uit onder andere grondwerken, bestrating en rijbakken aanleggen en onderhouden

Ik ben voor mijzelf begonnen nadat ik een tijdje bij een loonbedrijf had gewerkt. Van Der Kolk Infra is in een korte tijd redelijk uitgegroeid naar een best mooi bedrijf. Ik heb een heel mooi clubje jongens aan het werk. Zelf zit ik het liefst zit ik zo’n twee a drie uur per dag op kantoor en ben ik de overige uren lekker buiten bezig met de jongens.

Sinds de groei van het bedrijf van eenmanszaak naar een bedrijf met personeel, zijn we begonnen met Informer. Het grootste verschil sinds dat we met Informer werken, is dat we alles overzichtelijk kunnen vinden, op de website en in de app.

Kom meer te weten komen over Van Der Kolk Infra!

Van der Kolk Infra

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis