Saskia van Via Lef!

Saskia is eigenaar van Via Lef!, waar ze bussiness support levert voor mkb-bedrijven en doet haar haar boekhouding zelf met Informer.

Flow Library Asset 4

Saskia is eigenaar van Via Lef! en levert business support voor mkb-bedrijven. Lees haar verhaal hier!

Saskia vindt ondernemen niet altijd makkelijk, maar wel superleuk en die vrijheid wil ze niet meer opgeven. Via Lef! biedt advies en levert business support aan het MKB. Dat kan uitvoerend, maar ook procesmatig zijn. De grootste struggle waar Saskia tegenaan liep was acquisitie, nieuwe klanten werven. Ze vindt zichzelf succesvol als er echt iets nieuws is geleverd, dan komt ze in een euforiestemming en dat viert ze graag met een afhaalmaaltijd en een flesje wijn.

Voor Informer deed Saskia de boekhouding in Excel. Over InformerOnline is zij erg tevreden: “Het is een Jip-en-Janneke-pakket waar je heel makkelijk in werkt”. Ze vindt het vooral lekker simpel om inkoopfacturen te kunnen uploaden en de tool om je eigen factuur te kunnen vormgeven binnen het pakket.

Saskia zou niet meer zonder Informer willen. Ze doet nu zelf de boekhouding met InformerOnline en voor een leek op gebied van boekhouden is dat best heel knap vindt ze zelf.

Nieuwsgierig geworden naar Saskia en Via Lef! ? Ga dan naar haar website: https://vialef.com/

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis