Maaike van Made By Maaike

Maaike van Made By Maaike doet zelf haar boekhouding met InformerOnline. Lees hier het verhaal over haar bedrijf en business.

Flow Library Asset 4

Maaike is hair- en make-up artist bij haar eigen bedrijf, Made By Maaike in Zevenbergen. Ze benadrukt graag de natuurlijke schoonheid van haar klanten en maakt uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en dierproefvrije producten. Lees haar ondernemersverhaal en ontdek waar ze trots op is.

Als klein meisje vond ik het altijd al heel leuk om mijn moeders haar te doen. Ik vind het prachtig als iemand bij mij binnenkomt, dat ik iemand heel anders en zelfverzekerder kan maken door haar of make-up te doen.  Ik heb het voor elkaar gekregen om vanaf nul met een autootje langs de deuren te rijden met een schaar naar een salon en van de thuiskapster naar een hair- en make-up artist.

Boekhouding was een groot zooitje, want ik wist eigenlijk niet waar ik mee bezig was. Ik vond de boekhouding zelf doen echt verschrikkelijk, maar nu vind ik het eigenlijk wel leuk om te doen. Dan kan ik in één keer zien: dit heb ik vandaag allemaal binnengehaald. Het is heel overzichtelijk, ik kan er alles in vinden.

Zoek jij nog een hair- en make-up artist voor jouw bruidsstyling, evenement of gala? Of ben jij misschien op zoek naar een webshop die milieuvriendelijke en 100% vegan haarproducten verkoopt? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de site van Maaike:  madebymaaike.nl

madebymaaike.nl

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis