Theo van Woodyshousing

Dankzij Theo wordt een groot probleem op een hele simpele manier opgelost. Lees of bekijk hier hoe Woodyshousing dit probleem uitdoktert!

Flow Library Asset 4

Dankzij Theo wordt een groot probleem op een hele simpele manier opgelost. "Er zijn geen woningen, maar wel heel veel plekken." Lees of bekijk hier hoe Woodyshousing dit probleem uitdoktert!

Toen Theo één van de eerste "Woody's" opende in Delft, kwam er een meisje binnen dat riep: "moet je kijken, dit is allemaal van mij!" Hier kreeg Theo natuurlijk koude rillingen van, dit is waar hij het voor doet. Zijn droom is dan ook om in de toekomst nog een heleboel gave houten huizen voor jongeren te openen, om daardoor ook meteen het woningtekort aan te pakken. Maar naast deze duurzame woningen in Nederland, zou hij ook graag naar de rest van Europa uit willen breiden!

Ondanks dat Theo niets heeft met de administratie bijhouden, lukt het hem toch om alles bij elkaar te houden. "Dat komt omdat Informer het gewoon heel makkelijk voor je maakt." Normaal zou hij mappen of Excel sheets vol hebben, waarop hij dan steeds controles zou moeten doen...

"Nou, die controle-check zit gewoon in Informer!"

Ook in een Woody wonen, investeren of gewoon geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op de website: https://woodyshousing.com/

Of wil jij zelf boekhouden met InformerOnline? Test nu 30 dagen gratis voor MKB!

Bekijk de projecten van Woodyshousing!

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis