Maarten van Bill Baker's Big Band

Maarten en zijn medemuzikanten bij Bill Baker's Big Band doen zelf de boekhouding met InformerOnline. Lees hier hun ondernemersverhaal.

Flow Library Asset 4

Maarten is onderdeel van Bill Baker’s Big Band, waarin hij de gitarist is. Bill Baker’s Big Band is een swingorkest met amateurmusici, maar niet te onderscheiden van de professionele swingbands. Zo hebben ze al een paar keer opgetreden met grootheden als Vera Lynn en oorspronkelijke leden van het Glenn Miller Orkest. Lees Maarten zijn verhaal hier over zijn rol in Bill Baker’s Big Band en laat je meevoeren door zijn passie.

Maarten heeft zelf gitaar leren spelen op een gitaar die een rijksdaalder kostte (2,50 gulden, omgerekend €1,-). Nu is hij een hobbymuzikant met passie voor de Bill Baker’s Big Band. En het is een behoorlijke hobby, want hij is bijna twintig weekenden van huis. Hij houdt zelf het liefste van swingmuziek met een lekkere bas eronder, en dat is wat Bill Baker’s Big Band speelt.

Bill Bakers Big Band draait een aardige omzet per jaar, en dan is het handig om je boekhouding goed bij te houden. Ze hadden al veel dingen zoals eigen programma’s en excel sheets geprobeerd, maar daar ging te veel tijd verloren. Totdat Maarten werd gewezen op Informer Online, wat hij ‘een geschenk uit de hemel’ noemt. Zo noemt Maarten het boekhoudprogramma eenvoudig en ontzettend goed.

Wil jij een keer Bill Baker’s Big band live zien? Of wil je meer over ze te weten komen? Ga dan naar billbaker.nl !

Bill Baker's Big Band

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis