Sam van Syntactics Development

Sam is mede-eigenaar van startup Syntactics Development in Amsterdam en doet zelf de boekhouding met InformerOnline.

Flow Library Asset 4

Sam is medeoprichter van startup Syntactics Development. Vanuit een pand aan de Herengracht in Amsterdam leveren zij hun klanten solutions op het gebied van Data Science. Lees het verhaal hier!

In maart 2019 richtte Sam tijdens zijn technologische studie samen met studiegenoot Daan Syntactics Development op. Leuk en uitdagend. Dat is hoe Sam zijn werk graag heeft. Vandaar dat hij besloot een eigen bedrijf op te richten. Met behulp van de tools van de nieuwe generatie lukt het Syntactics Development om simpele digitale oplossingen te bedenken voor moeilijke problemen. Mede dankzij dit en de flexibiliteit van het kleine team, blijft Syntactics Development constant groeien en serieus werk leveren. "Ik had een jaar geleden niet gedacht dat we nu hier zouden staan".

Voordat Sam InformerOnline ontdekte maakte hij eigenlijk altijd gebruik van Excel. Vanwege de vele koppelingen van Informer met bijvoorbeeld de Belastingdienst werd Sam overtuigd om over te stappen. "Aan het eind van het kwartaal stuur je btw-aangifte met een klik". Bovendien is hij blij met de constante innovatieve implementaties in het programma en het vooruit denken van Informer.

Voor Sam en collega's als programmeurs zijnde is het makkelijk om met de API van Informer te werken. "Het versimpelt heel erg."Nieuwsgierig naar Syntactics Development en Sam? Neem een kijkje op hun website: https://www.syntactics.dev/

Of wil jij ook zelf de boekhouding doen met InformerOnline? Test nu heel 2020 gratis!

Sam van Syntactics Development doet zelf de boekhouding! (1)

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis