Arjan & Angelica van Crystal Clouds Cleaning

Sinds 2018 zijn Arjan & Angelica constant bezig met het leveren van hoge kwaliteit met hun schoonmaakbedrijf Crystal Clouds Cleaning.

Flow Library Asset 4
Arjan & Angelica van Crystal Clouds Cleaning

Sinds 2018 zijn man en vrouw Arjan & Angelica constant bezig met het leveren van hoge kwaliteit met hun schoonmaakbedrijf Crystal Clouds Cleaning. Hieronder lees je hun verhaal!

Het belangrijkste verschil met concurrenten is dat wij werkelijk voor de volle 100% achter onze slogan “Grondig, Betrouwbaar, Schoon” staan!

We pakken alles aan!

Nadat Arjan en Angelica vele jaren bij diverse schoonmaakbedrijven had gewerkt, stelde Angelica op een dag voor om te kijken naar de mogelijkheden om zelfstandig ondernemer te worden. Hiermee speelden we in op ervaringen van klanten die echt zaten te wachten op een structurele verandering in de houding van de schoonmaakbedrijven. Ze wilden graag één aanspreekpunt, een snelle opvolging van problemen en klachten, en minder verloop in het personeel dat de werkzaamheden uitvoert. Ook wensten zij een hogere kwaliteit van het geleverde werk.

We pakken alles aan wat binnen onze mogelijkheden ligt: van de dagelijkse schoonmaak van kantoren, praktijken, keukens e.d. tot specialistische reiniging van laboratoria en dieptereinigingen van bijvoorbeeld professionele school- en bedrijfskeukens. Ook kunnen onze klanten het voorraadbeheer van diverse artikelen aan ons uitbesteden, zodat zij daar zelf geen omkijken naar hebben.

Creatief omgaan met uitdagingen

We kwamen er al snel achter dat het in het begin moeilijk was om klanten op de klassieke manier te winnen. Telefoontjes, flyers, e-mails of zelfs zelf langskomen werkte niet. Men wil niet “lastig gevallen” worden. Vandaar dat we creatief moesten zijn. Dan maar elke dag op de diverse banensites kijken voor vacatures van bedrijven die eigen personeel wilden aannemen voor de schoonmaak, en daar direct telefonisch of per mail op reageren met een aanbieding die zij moeilijk konden weerstaan.

Ook hadden we het in het begin lastig met het opzetten van een betrouwbare boekhouding. Arjan had hier al wel een beetje ervaring mee, maar alles zelf regelen bleek toch lastiger dan verwacht. Bovendien wil je hier als startende onderneming niet te veel geld en tijd aan besteden. Tevens bracht de groei van ons bedrijfje ons op het punt dat we personeel aan moesten nemen, ook dit was een uitdaging. Maar dankzij InformerOnline en de koppeling met een personeelsadministratie systeem ging dat uiteindelijk allemaal een stuk soepeler!

Net iets extra’s doen

Wij zijn beiden zeer perfectionistisch. Daarom geeft het ons altijd voldoening als we de deur van een pand sluiten en weten dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat alles perfect schoon is. We doen altijd net even iets extra’s, wat buiten de opdracht valt, en dit geeft nu juist het gevoel van waardering bij onze klanten. Meestal geven zij hierdoor ook een blijk van waardering aan ons terug, en dat voelt goed!

Informer haalt echt de druk van de ketel

Alles aan de Informer website maakt het voor starters erg aantrekkelijk om voor jullie te kiezen. Of het nu de informatiefilmpjes zijn of alle andere informatie. Ook het feit dat we het systeem eerst konden uitproberen is heel fijn. Dat past precies bij de gedachten achter ons bedrijf: grondig en betrouwbaar, en ook nog eens met een super persoonlijke service.

De fijnste functies zijn voor ons wel de automatische koppeling met onze zakelijke rekening, het automatisch verwerken van inkoopfacturen en het automatisch aangeven van vervaldata van verkoopfacturen. Ook de editor voor de facturen is ideaal, in een mum van tijd heb je jouw eigen voorbeeldfactuur gemaakt!

Wij besteden de tijd die we met Informer besparen aan onze andere passies. Waaronder muziek maken onder het label Crystalclouds Recordings! Maar ook houden we van lekkere gerechten maken en onze zoon helpen met zijn opleiding.  In ons geval haalt het gemak van InformerOnline echt de druk van de ketel, zodat we privé rustig de tijd hebben om ook nog van het leven te genieten, iets wat veel ondernemers vaak vergeten!

Bekijk hier de website van Crystal Clouds Cleaning →

Crystal Clouds Cleaning

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis