Maarten van Fontein Makelaardij

Maarten van Fontein Makelaardij is een ondernemer in hart en nieren. Hier vertelt hij zijn verhaal en ervaringen met Informer.

Flow Library Asset 4
Maarten van Fontein Makelaardij

Maarten is sinds 2006 eigenaar van zijn eigen makelaardij. Hieronder lees je zijn verhaal en waarom hij zijn vak zo mooi vindt!

De dynamiek in de makelaardij is erg wisselend en afhankelijk van diverse niet beïnvloedbare factoren zoals de bankencrisis. Dat blijft de uitdaging, onder wisselende marktomstandigheden blijven zoeken naar mogelijkheden.

Ondernemen is hetgeen wat ik het liefst doe

Fontein Makelaardij koopt, verkoopt en taxeert woningen in vestigingsplaats Nijmegen maar ook in de omgeving daaromheen. Na de oprichting in 2006 was het wel een uitdaging om nieuwe klanten te werven, maar omdat ik al 8 jaar ervaring had bij andere makelaarskantoren ging dit toch wel redelijk vlot uiteindelijk. Voor mij voelt het dan ook fantastisch als ik na een klus door deze klanten wordt aanbevolen bij anderen, dit geeft aan dat klanten mijn werk waarderen. Dit is waardoor ik ondernemen écht leuk vind, sterker nog, ondernemen is eigenlijk hetgeen wat ik het liefst doe als ik tijd overhoud dankzij InformerOnline!

Informer werkt prettig!

Direct bij de start van mijn bedrijf ben ik op advies van mijn accountant begonnen met Informer, toen nog het offline pakket. Tegenwoordig gebruik ik natuurlijk de online versie. Die is er op gebruiksvriendelijkheid zwaar op vooruit gegaan, zeker de functie met de bankkoppelingen vind ik handig. Hierdoor worden mijn bankmutaties direct verwerkt. Alsmede het debiteurenbeheer en haar automatische herinneringen, en de app waarmee je alles in één oogopslag kunt zien zijn prettig!

Bekijk hier de website van Fontein Makelaardij →

Fontein Makelaardij

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis