Erik van Garage Bunschoten

Erik is eigenaar van Garage Bunschoten en die bestaat al meer dan zestig jaar. Lees Erik zijn verhaal over Garage Bunschoten!

Flow Library Asset 4

Erik is eigenaar van Garage Bunschoten. De gerenommeerde stadsgarage bestaat al meer dan zestig jaar in Den Haag en biedt onder onder andere reparaties, onderhoud en APK aan en zijn gespecialiseerd in MINI auto’s. Lees Erik zijn verhaal over Garage Bunschoten en ontdek zijn verhaal!

Ik wilde op een gegeven moment voor mijzelf beginnen. Omdat de vorige eigenaar wilde stoppen, heb ik de garage destijds langzaam overgenomen. Sindsdien ben ik eigenaar van Garage Bunschoten. Het mooiste van mijn werk vind ik als ik de storing kan vinden in een auto. Het kan moeilijk zijn, maar als het lukt doet het wel wat met mij. Omdat deze garage best klein is, heb je veel meer persoonlijker klantcontact. Op dit moment loopt de garage redelijk.

Ik heb voor InformerOnline verschillende boekhouders gehad. Nu leg ik alles zelf op volgorde en stuur het dan digitaal door. Het programma is in mijn ogen goed overzichtelijk. En daarom doen wij de boekhouding met Informer!

Wil jij meer te weten komen over wat Garage Bunschoten voor jou kan betekenen of ben je gewoon nieuwsgierig? Bekijk dan de website: www.garagebunschoten.nl

Garage Bunschoten

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis