Daniëlle van DM Organizing

Daniëlle heeft als professional organizer een uniek beroep. Met haar bedrijf DM Organizing kan ze doen wat ze het liefst doet: organiseren!

Flow Library Asset 4

Daniëlle heeft als professional organizer best een uniek beroep. Met haar bedrijf DM Organizing kan ze doen wat ze het liefst doet: organiseren! Lees haar verhaal hieronder, of bekijk de video.

In 2015 begon de ondernemersdrang bij Daniëlle te kriebelen, na een half jaar in loondienst. Daarom besloot ze haar bedrijf DM Organizing op te richten, waarmee ze kelders, kasten en kamers van particulieren ordent. Bovendien organiseert ze administraties van bedrijven. "Als ik ergens binnenkom dan jeuken mijn handen al." Een echte aanpakster dus! En dat al van kinds af aan. "Ik ben erg trots op als de klant met een vette glimlach naar het resultaat kijkt. Overzicht geeft zoveel rust in je lijf en in je hoofd. Het geeft ruimte om verder te kijken."

Aangezien Daniëlle al vaker met boekhoudprogramma's had gewerkt, wist ze meteen welke ze voor haar eigen bedrijf moest kiezen; InformerOnline natuurlijk! "Informer ziet er fris uit en doet alles wat ik nodig heb." In het verleden heeft Daniëlle ook wel eens starters geholpen met het beginnen van hun bedrijf. Hen zou ze altijd aanraden Informer te gebruiken.

"Factureren gaat super makkelijk, bank inlezen gaat ook prima, met de app bonnetjes in het systeem zetten zodat je ze niet meer hoeft te bewaren. Ik kan eigenlijk niet kiezen wat de fijnste functie is!"

Nieuwsgierig naar DM Organizing en Daniëlle? Neem een kijkje op haar website: https://dmorganizing.nl/

Of wil jij ook zelf de boekhouding doen met InformerOnline? Test nu 30 dagen gratis!

Danielle van DM organizing doet zelf de boekhouding!

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis