Nadina van GOB Support

GOB Support begon in 2006 als een eenmanszaak, inmiddels is het bedrijf van Nadina een BV en hebben ze zelfs internationaal geopereerd.

Flow Library Asset 4
Nadina van GOB Support

GOB Support begon in 2006 als een eenmanszaak, inmiddels is het bedrijf van Nadina een BV en hebben ze zelfs als KNB Security International Services LTD internationaal geopereerd.

Als leverancier van manbewaking, alarmopvolging en mobiele surveillance, maar ook brandwachten en verkeersregelaars is onze Nederlandse naam GOB Safety & Security Support allesomvattend en biedt het ruimte om nog verder uit te breiden.

Een grote reputatie opgebouwd

Toen we GOB Support startte, was vooral het starten zelf de grootste challenge. Een zak geld hebben is prettig, maar je moet wel weten waarmee je begint en wat je nodig hebt, anders is ondernemen onmogelijk. Tijdens de crisis in 2008 hebben we veel omzet verloren. Wij leveren immers een niet unieke dienst, maar ook een deels luxeproduct. Er werd als eerste bezuinigd op zaken zoals de externe inzet van medewerkers, waaronder de beveiliging.

Inmiddels hebben we als GOB Support een grote reputatie opgebouwd. Vandaar dat we dus ook internationaal hebben geopereerd. Maar vanwege de Brexit hebben we in 2020 met veel trots en vooral lef besloten om ons bedrijf weer naar een Nederlandse BV om te zetten. De coronacrisis bleek in 2020 juist het tegenovergestelde effect te hebben. Om alle nieuwe maatregelen te handhaven werd er een extra beroep gedaan op beveiligers. Ondanks het feit dat alle horeca moest sluiten en evenementen afgelast werden, bleken onder andere de winkels extra behoefte te hebben aan beveiliging. Daar profiteerden wij van!

Informer is gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Informer bleek een gebruiksvriendelijk en betaalbaar boekhoudpakket te zijn. Omdat het een online systeem is kan ik overal aan mijn boekhouding werken. Ik kan een factuur ter plekke aanmaken en versturen, in plaats van dat ik eerst naar kantoor moet. Ook is het prettig dat er een automatische bankkoppeling en bankrobot in zit, waardoor ik veel tijd bespaar met het importeren en afboeken van de transacties. Deze tijd besteed ik vooral aan mijn webshop die ik in 2012 ben gestart!

De inlog voor de boekhouder of accountant is bovenal erg fijn. De accountant kan alle stukken die nodig zijn voor het opmaken van de jaarcijfers zo ophalen, in plaats van ze bij ons op te vragen. Dat scheelt veel tijd voor beiden en de accountant kan direct door met de juiste stukken.

Bekijk hier de website van GOB Support→

GOB Support

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis