Chris van Lunchcafé PortCity II

Chris is eigenaar van Lunchcafé PortCity 2. "Ik ben happy als het een stressvolle dag was, waarbij we toch alles goed hebben kunnen trekken."

Flow Library Asset 4

Chris is de trotse eigenaar van Lunchcafé PortCity II, gelegen op een unieke locatie in de Rotterdamse Waalhaven. Zijn grootste passie is het zorgen voor mensen. Bekijk zijn ondernemersverhaal hierboven.

"Ik ben begonnen met ondernemen omdat ik dan echt mijn passie erin kwijt kan, er zijn geen remmingen meer." Aldus Chris over zijn start als ondernemer, die ook aangeeft dat je je als starter vooral niet moet laten leiden door allerlei ideeën dat het anders zou moeten, zolang je dichtbij jezelf blijft bereik je het snelst je doelen.  Voor Chris is een dag pas geslaagd als het een hele stressvolle dag was, waarin uiteindelijk toch alles weer goed wordt getrokken.

Stress ervaart hij sowieso niet in het doen van zijn administratie, dat doet hij namelijk met Informer. Door zijn kassasysteem te koppelen en TrackJack voor de rittenregistratie bespaart hij flink wat tijd. "Doordat je in Informer zelf heel veel dingen kan doen, heb je zelf ook vrij snel heel veel inzichten."

Ook jouw boekhouding zo efficiënt en snel mogelijk regelen, test dan 30 dagen gratis! Als starter kun je zelfs 12 maanden gratis boekhouden. En bekijk ook eens of TrackJack iets voor jou kan zijn. Al jouw zakelijke kilometers automatisch bijhouden, dat wil je toch als je veel on the road bent?

En zin om een keer lekker te lunchen, bekijk de website van Lunchcafé PortCity II eens! https://lunchcafeportcity2.nl/

lunchcafe portcity II en informer

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis