Boekhoudprogramma Starters

Gratis zeker van een juiste boekhouding als starter.

Met Informer weet je als startende ondernemer zeker dat jouw administratie correct is. Ervaar nu 12 maanden gratis boekhouden!

Zeker zijn van een correcte boekhouding

Informer werkt samen met de Belastingdienst. Zo weet je zeker dat je geen fouten maakt en voldoet aan de eisen.

Houd tijd over voor leuke dingen

Je administratie bijhouden is al niet het leukste. Informer zorgt dat jij alleen nog maar de paar laatste checks hoeft te doen.

Stressvrij btw-aangifte doen in 2 minuutjes

Een automatisch bijgewerkte btw-aangifte die je direct naar de Belastingdienst stuurt en betaalt met iDEAL.

Meteen professioneel overkomen

Geen geklungel met Excel of Word-facturen, laat je klanten en potentiële investeerders zien dat je een professional bent.

Zelf boekhouden als starter, is dat moeilijk?

Nee. Het kortste en eerlijkste antwoord. Als starter komt er ineens veel op je af, zo wilt de Belastingdienst dat je een fatsoenlijke administratie bijhoudt. Gelukkig is dat niet zo moeilijk als je denkt.

Hulp nodig? Geen probleem, Informer boekhoudpakket werkt zo dat het grootste deel van je administratie helemaal automatisch gaat. En jouw boekhouder kan altijd en overal meekijken!

Dashboard mockup
Geen kopzorgen

Zeker weten dat je boekhouding correct is

Als starter ben jij de baas over jouw boekhouding, maar alle vervelende taakjes? Die worden gedaan door speciale robots, dat noemen we ook wel robotic accounting.

Alleen makkelijke taken

Dankzij de robots in het boekhoudprogramma blijven voor jou alleen nog maar de eenvoudige taken over.

Voldoen aan de eisen

Dankzij nauwe samenwerking met de Belastingdienst en banken weet jij zeker dat je facturatie, btw-aangifte en transacties correct verwerkt zijn.
Rust in je hoofd voor deadlines

Stuur zelf jouw eerste btw-aangifte!

Je eerste btw-aangifte is als starter een spannend moment, en misschien zie je er ook wel een beetje tegen op. Maar als jij netjes al je inkomsten en uitgaven hebt bijgehouden in InformerOnline, is het een kwestie van minuten.

Automatisch

Btw-aangifte

Zolang jij netjes al je in- en verkoopfacturen en bonnetjes verwerkt wordt de btw-aangifte steeds automatisch bijgewerkt.

Eenvoudig

Btw-aangifte

Omdat je btw-aangifte altijd bijgewerkt hoef je alleen nog maar te checken of alles is ingevuld. Vervolgens ben je met een paar klikken klaar.

Snel

Btw-aangifte

Je btw-aangifte wordt snel en efficiënt afgehandeld. Je kunt gewoon gebruikmaken van iDEAL om het verschuldigde bedrag direct over te maken.

Veilig

Btw-aangifte

Als ontwikkelpartner van de Belastingdienst garanderen we dat jouw btw-aangifte op een veilige manier aankomt bij de Belastingdienst

Trotse ondernemers aan het woord.

Ontdek de verhalen van inspirerende en trotse ondernemers die gebruik maken van InformerOnline.

Ontdek hun verhalen
Starters

Waarom beter dan Excel?

Als starter is je boekhouding vaak nog niet zo groot. Je zou dan kunnen beslissen om je administratie bij te houden in een programma als Excel of Google sheets.

Toch heeft echte boekhoudsoftware flink wat voordelen die jou als starter veel tijd kunt besparen. Tijd die je als starter waarschijnlijk liever ergens anders aan besteedt. Met Informer:

Alle informatie over starten gratis in één grote gids!

Als starter is het extra belangrijk dat je optimaal voorbereid bent op het runnen van een bedrijf. Weet jij 100% zeker dat je overal aan gedacht hebt? Lekker bezig!

Toch nog enige twijfel? Download dan gratis de StartHulpGids van Informer en PZO, waarin je in 40 pagina’s alles te weten komt over het starten van je eigen bedrijf!

Lekker bezig! Je ontvangt de StartHulpGids binnen een paar minuten in je mail. (Kun je 'm niet vinden, check je spambox even!)
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Prijzen

Eerlijke & transparante prijzen

Geen verborgen kosten. Altijd opzegbaar. Al onze pakketten zijn 100% aftrekbaar.

Starters

12 maanden gratis boekhouden voor startende ondernemers!

€0 (gratis)
Functies
Onbeperkt factureren
Onbeperkt bonnen en inkoopfacturen
Max. 30 banktransacties /mnd
Directe Btw-aangifte + iDEAL-betaling
Scan & Herken €5 /mnd
1 administratie
1 + 1 gebruikers
Probeer Gratis
ZZP Basis

Ideaal voor een kleine ZZP'er met een kleiner aantal maandelijkse transacties.

€15 /maand
Functies
Onbeperkt factureren
Onbeperkt bonnen en inkoopfacturen
Max. 30 banktransacties /mnd
Directe Btw-aangifte + iDEAL-betaling
Scan & Herken €5 /mnd
1 administratie
1 + 1 gebruikers
Probeer Gratis
ZZP Plus

Speciaal voor de doorgewinterde ZZP'er, alles ongelimiteerd.

€23 /maand
Functies
Onbeperkt factureren
Onbeperkt bonnen en inkoopfacturen
Onbeperkte banktransacties
Directe Btw-aangifte + iDEAL-betaling
Gratis Scan & Herken - volgens Fair Use
1 administratie
1 + 1 gebruikers
Probeer Gratis

Je helpt moeiteloos de planeet & maatschappij.

Maak een impact met B Corp gecertificeerde boekhoudsoftware. Kies voor betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en een duurzamere toekomst.
FAQ's

Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog vragen – hieronder vind je veelgestelde vragen. Wil je toch meer informatie? Je kan altijd vrijblijvend een demo aanvragen en je krijgt een 1 op 1 gesprek.

Belastingdienst en de bewaarplicht
Als starter is het belangrijk om direct aandacht te besteden aan je administratie, ondanks dat dit wellicht niet je prioriteit is. Je moet voldoen aan regels, zoals de bewaarplicht van de Belastingdienst waarbij je documenten minimaal 7 jaar moet bewaren. Met InformerOnline kun je foto's van facturen en bonnen veilig bewaren en zo altijd voldoen aan deze bewaarplicht.
Back-ups, updates en veiligheid
Wij als softwareleverancier nemen de verantwoordelijkheid voor back-ups en updates. Je hebt altijd toegang tot de meest recente versie van onze boekhoudsoftware zonder handmatige updates of nieuwe licenties.
Koppel je boekhouding aan andere applicaties
Met InformerOnline kun je allerlei applicaties zoals banken, webshops en rittenregistratie software eenvoudig koppelen. Ook biedt InformerOnline een API. Hierdoor worden alle gegevens automatisch gecentraliseerd in je boekhouding.
Altijd en overal inzicht in je boekhouding
Als je zelf je boekhouding als starter doet, heb je volledig inzicht in alles wat er in je administratie gebeurt, zoals facturen, bonnen en inkoopfacturen. Dit geeft je meer controle en inzicht dan wanneer je het aan iemand anders overlaat. Bovendien kun je altijd en overal je boekhouding regelen in de boekhouden app.

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis