Jelle van Bimu Shiatsu

Sinds 1 januari 2009 is Jelle met Bimu Shiatsu bezig om cliënten te helpen hun focus, balans, en kracht te vinden. Lees hier zijn verhaal!

Flow Library Asset 4
jelle bimu shiatsu testimonial

Jelle opende op 1 januari 2009 zijn bedrijf Bimu Shiatsu, waarmee hij cliënten helpt om hun balans, focus en kracht te vinden en versterken. Hieronder lees je zijn ondernemersverhaal.

Een eeuwenoude Japanse therapie

Balans, focus en kracht vinden en versterken; je zou bijna denken dat de Shiatsu techniek een soort hypnotiserende methode is, maar niets is minder waar. De rug van de cliënt staat hierin echt centraal. Dit valt ook wat meer af te leiden als je het woord “Shiatsu” en de betekenis ervan ontleedt. “Shi” betekent namelijk “vinger” en “atsu” staat voor “druk”. Bij Bimu Shiatsu ben je dus aan het juiste adres voor een lichaams- en geest-verlichtende drukpuntmassage.

Nieuwe ervaring van aandacht en rust

Als startend ondernemer zijn er altijd wel momenten waarop je het moeilijk hebt. Ook ik heb dit gemerkt. Het opbouwen van een volle praktijkagenda heeft me stiekem toch wel wat jaartjes gekost. Dit leed tot financiële onzekerheid, maar persoonlijke ontwikkeling loont. Door te groeien op het gebied van (online) marketing begon Bimu Shiatsu te lopen, en zo geschiedde dat de financiële onzekerheid overwonnen werd. Als ik thuiskom ben ik meest trots op dat ik mijn cliënten een ervaring van aandacht en rust heb kunnen geven die nieuw voor ze is, maar vertrouwd voelt. Daarnaast bied ik graag handvatten om dit zelf te borgen in je dagelijks leven.

Ik kan sturing geven aan mijn bedrijf

Omdat mijn boekhouder werkte met InformerOnline, besloot ik dat ook maar te doen. Dat bleek een goede keus, aangezien Informer bruikbare overzichten creëert, waarmee je sturing kunt geven aan je bedrijf. Het meest tevreden ben ik over de winst- en verliesrekening in het programma, welke ik altijd snel kan inzien. Door te boekhouden met InformerOnline, heb ik de tijd voor juiste activiteiten om vanuit rustige kracht mijzelf te blijven ontwikkelen!

Ontdek hier alles over Bimu Shiatsu →

bezoek de website van bimu shiatsu

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis