Myrthe van Creatief bureau Willem

Ik word er blij van als midden in een brainstormsessie het kwartje ineens valt en je een tof idee hebt voor de opdrachtgever.

Flow Library Asset 4

Als mede-eigenaar van Creatief bureau Willem kan Myrthe ervan genieten als ze tijdens een brainstormsessie ineens met een tof idee komt, en dat de opdrachtgever er ook blij mee is. Ontdek Myrthe's ondernemerservaringen in de video!

"De grootste struggle was wel dat ik zoveel toffe opdrachten had dat ik eigenlijk zo vet veel werkte zonder einde in zicht, waardoor de energie een beetje wegloopt." Gelukkig kreeg Myrthe hulp van haar huidige compagnon, en werken ze inmiddels aan talloze gave opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Iets wat Myrthe altijd al wilde, vertelt ze.

Soms even terugkijken naar alle mooie samenwerkingen en opdrachten die je hebt afgerond: dat is het moment dat Myrthe merkt dat ze toch wel trots is op haar business.

En de boekhouding dan? Het enige wat ze hoeft te doen is factureren, offreren en bonnetjes aanleveren via de app. De verwerking doet Myrthe's boekhouder, "dat wil zeggen de belastingaangifte, het inboeken van bonnetjes, afronden van boekjaren, enzovoort." Volgens Myrthe is Informer perfect voor deze samenwerking!

Bekijk het verhaal van Myrthe in de video. Meer weten over Informer? Ontdek hier in detail wat Informer jou oplevert.

En nog op zoek naar een ervaren en enthousiast creatief bureau? Bekijk de (hele toffe) website van Creatief bureau Willem!

bekijk de website van creatief bureau willem

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis