Tom van Van der Sanden Groen

Tom van Van der Sanden Groen uit de regio Eindhoven is een échte ondernemer en vertelt over wat hij zo mooi vindt aan zijn business.

Flow Library Asset 4

Tom van Van der Sanden Groen

Tom is een specialist in groen in de regio van Eindhoven. Lees hieronder het verhaal van een échte ondernemer en ontdek wat hij zo mooi vindt aan zijn business.

Een tuin is beleving. De geur van vers gemaaid gras, het zonlicht door een bladerdek, het ruisen van riet, de pure smaak van onbespoten groenten uit eigen tuin.

Van der Sanden Groen is specialist in groen, in alle facetten. Persoonlijke aandacht en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Het bedrijf is gevestigd in Veldhoven en opgericht door Ing. Tom van der Sanden. We vinden het belangrijk om goed te luisteren. Door aandachtig te luisteren en gerichte vragen te stellen, zijn wij in staat om uw wensen, dromen en ideeën te vertalen in een stukje maatwerk. Aandacht voor bijzondere details vinden we daarbij vanzelfsprekend. Wij willen dat een tuin in alle seizoenen mooi is en niet alleen in de zomer. Een boom die in de zomer niet opvalt in de tuin, kan in het najaar alle aandacht naar zich toe trekken door vlammend rood te verkleuren. Of in het voorjaar, wanneer alles er nog kaal bijstaat, kan een goed gesnoeide boom voor een prachtig silhouet zorgen.

Elk seizoen heeft iets moois!

Meer over Van der Sanden Groen

Van der Sanden Groen

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis