Patrick van Echo Marketing

Patrick van Echo Marketing is eigenaar van een Google Ads optimalisatie bedrijf. Hier lees je zijn ondernemersverhaal en Informer-ervaringen!

Flow Library Asset 4
Patrick van Echo Marketing

Patrick is op 22 augustus 2013 begonnen met zijn onderneming in het beheer en optimalisatie van Google Ads. Lees hier zijn ondernemersverhaal!

Goede Google Ads campagnes betekenen voor veel ondernemers het verschil tussen winst en verlies. Dus op het moment dat wij de winst van klanten laten stijgen, dan beginnen we echt te vliegen!

Dé Google Ads Specialist

Echo Marketing wordt door veel mensen omschreven als dé Google Ads specialist. Dat is natuurlijk een geweldig compliment, maar tegelijkertijd een uitdaging voor ons. De grootste uitdaging in het begin en eigenlijk nu nog steeds is namelijk het vinden en opleiden van specialisten. Maar dat is tot zover aardig gelopen!

In het begin groeiden we ontzettend hard, waardoor ik heb besloten om meer te focussen op een sterke band ontwikkelen met een select groepje ondernemers, en dat geeft rust. We zijn eigenlijk veel meer een partner dan een leverancier. Daarom zijn we altijd kritisch bij het aannemen van nieuwe klanten en willen we altijd 100% achter de dienst of het product staan. Het mooiste van mijn werk is wel als klanten ons vragen om de Ads campagnes even te stoppen, omdat het gewoon té druk wordt. Dat laat wel zien dat we ons werk goed hebben gedaan!

Online boekhouden is life-changing

Het gebruik van een boekhoudpakket is voor mij life-changing geweest. Ik werkte vroeger namelijk altijd met Excel, en dat is soms best wel foutgevoelig en complex. Ook wilde ik in het begin scherp zijn op de kosten, maar achteraf denk ik dat als ik Informer meteen had gebruikt, mij zoveel tijd en frustratie bespaard was gebleven. Het matchen van betalingen op facturen vind ik echt top, aangezien het dikwijls voorkomt dat een inkoopfactuur nog niet gematched is, daarom geeft het een perfect overzicht. Ook het inplannen van wederkerende facturen en de automatisering van het pakket levert veel tijdsbesparing op. Die tijd kunnen wij dan weer steken in het beheren en optimaliseren van alle Google Ads!

Bekijk hier de website van Echo Marketing →

Echo Marketing

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis