Altijd en overal Zeker van je Zaak

Overal boekhouden met de Informer-app

In de trein, bij het tankstation of tijdens een klus op locatie; jij werkt altijd en overal je boekhouding bij met de Informer boekhouden app.

Versturen zoals jij wilt

Stuur de factuur direct via e-mail of het beveiligde Peppol-netwerk naar je klanten, of download ‘m en doe het zelf!

Ook vanuit je broekzak

Gelijk na een klus je factuur maken en versturen? Geen probleem, jij maakt en verzendt jouw facturen ook gewoon vanuit de mobiele app.

Regel je dagelijkse boekhouding on the spot

Echt niets meer hoeven doen als je thuiskomt

Niets is vervelender dan je boekhouding nog bij moeten werken na een lange dag werken. Als je klaar bent wil je ook echt klaar zijn.

Dankzij de Informer boekhouden app regel jij deze zaken gewoon vóór je thuis bent: in de trein, je bestelbus of op locatie bij een opdrachtgever:

Dashboard mockup

Makkelijk en snel boekhouden

Waarom de boekhoudapp van Informer?

Maak een professionele indruk met jouw facturen en laat je huisstijl duidelijk naar voren komen. Zo toon je je bedrijf als serieus en georganiseerd.

Trotse ondernemers aan het woord.

Ontdek de verhalen van inspirerende en trotse ondernemers die gebruik maken van InformerOnline.

Ontdek hun verhalen
FAQ's

Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog vragen – hieronder vind je veelgestelde vragen. Wil je toch meer informatie? Je kan altijd vrijblijvend een demo aanvragen en je krijgt een 1 op 1 gesprek.

Kan je zelf de boekhouding doen?
Ja. Als zelfstandig ondernemer kun je prima zelf de boekhouding doen met een online boekhoudprogramma. Dit is namelijk zo ontworpen dat je eigenlijk geen fouten kunt maken. Bovendien worden allerlei moeilijke taken van het boekhouden geautomatiseerd zodat je er zelf nog amper geld of tijd in hoeft te steken.
Is de boekhouding app gratis?
Ja. De Informer-app is gratis te downloaden voor iedereen in de App Store en Google Play. Log in met je Informer-account en start met offertes en facturen en scan al je bonnetjes in. Zo ben je altijd en overal op de hoogte van de financiële situatie van jouw onderneming.
Wat is de beste boekhouden app?
Er zijn veel goede apps om je boekhouding te doen. Met een goede boekhouding app moet je facturen en offertes kunnen sturen, bonnetjes kunnen inscannen, uren kunnen bijhouden en altijd je financiële overzichten kunnen checken. Dit en meer kun je doen in de gratis Informer-app.

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis