Lennard van Let’s Get 2-Gether

Lennard van Let's Get 2-Gether doet zelf zijn boekhouding met InformerOnline. Lees hier het verhaal over zijn bedrijf en business.

Flow Library Asset 4

Lennard is met Let’s Get 2-Gether op allerlei manieren bezig om mensen en ondernemers te begeleiden en motiveren. Lees hieronder het verhaal van een échte ondernemer en ontdek wat hij belangrijk vindt in zijn business.

In juli 2015 ben ik gestart met Let’s Get 2-Gether om particulieren en bedrijven als mediator bij te staan in de bemiddeling van hun conflicten. Daarnaast ben ik adviseur en coach voor ZZP-ers en MKB-ers. Ik adviseer en coach bij zaken als bijvoorbeeld procesmanagement, het starten van een onderneming, vergroten van samenwerking en loopbaancoaching. Aan afwisseling in mijn werk dus geen gebrek. De ene dag bemiddel ik tussen twee mensen die in scheiding liggen en de dag erop ben ik een leidinggevende aan het coachen om het beste uit zichzelf en het team te halen.

Als je gaat kijken naar de rode draad binnen mijn werk dan draait alles om mensen, samenwerking en persoonlijk contact. Niet voor niets zijn respect voor elkaars kernwaarden en persoonlijke betrokkenheid belangrijke peilers van Let’s Get 2-Gether. Daarnaast willen we dat beide partijen elkaar continue aanvullen en inspireren. Op die manier halen we het maximale resultaat.

Al vanaf de start van mijn bedrijf neemt Informer Online mij veel administratief werk uit handen. Bij een aantal klanten is mijn boekhoudproces zelfs zo geautomatiseerd dat ik er letterlijk niets meer aan hoef te doen. Deze klanten ontvangen wekelijks automatisch hun factuur en met de komst van de realtime koppeling met Bunq worden zelfs de betalingen automatisch in de boekhouding verwerkt.

Ik wil het best mogelijk haalbare resultaat voor mijn klanten. Ik ben daarom continue bezig om mijn dienstverlening te verbeteren en deze nog beter aan te laten sluiten bij de behoeften van deze klanten. InformerOnline is ook op dat gebied een partner die goed past binnen mijn ambities en businessmodel. De huidige pilot met de Belastingdienst is hier een voorbeeld van, net als de mogelijkheid eigen ideeën aan te dragen via “suggesties”. En niet op de laatste plaats door de uitstekende service van de helpdesk. Deze toppers staan altijd direct voor mij klaar om hulp te bieden als dat nodig is. Ik draag mijn beker graag aan jullie op als dank voor jullie inzet!

Wil je weten wat Let’s Get 2-Gether voor jou kan betekenen of ben je gewoon nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op mijn website: https://www.lg2g.nl

Let's Get 2-Gether

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis