Leona van AnderZverder

Leona helpt met haar bedrijf AnderZverder hoogopgeleide professionals te herstellen van o.a. burnouts. Lees haar ondernemersverhaal!

Flow Library Asset 4
leona van anderzverder

Gefrustreerd door de bureaucratie en traagheid tijdens het werken in loondienst besloot Leona in oktober 2011 vol ambitie voor haarzelf te beginnen als Coach en Psychosociaal Therapeut. Ontdek haar verhaal!

Mijn vleugels uitslaan, mijn eigen ding doen

Alhoewel ik onzeker was over of ik alle aspecten van het ondernemen zou beheersen en geen belangrijke zaken over het hoofd zou zien, waren mijn ambitie, ideeën en creativiteit genoeg reden om ondernemer te worden. Mijn vleugels uitslaan en mijn eigen ding doen, op mijn manier, in mijn tempo, vanuit mijn waarden.

Destijds waren mijn kinderen jong, flexibiliteit in het indelen van mijn tijd was dan ook een tweede belangrijke argument om ondernemer te worden.

Ik werk met hoogopgeleide professionals die om welke reden dan ook vastlopen en hun veerkracht en bevlogenheid kwijtraken. Vaak zijn deze mensen overspannen of burn-out en worstelen ze met tal van klachten. Ik help ze bij hun herstel, zodat ze weer vreugde en voldoening ervaren. Daarnaast werk ik nog als interim HR-adviseur en teamcoach.

Ik wil de wereld een stukje mooier maken

Elke keer als ik een verschil mag maken in iemands leven, word ik daar weer blij van. Net zoals wanneer een cliënt zich herstelt, zich weer veerkrachtig voelt en zijn of haar doelen realiseert: daar doe ik het voor. Het is een cliché, maar ik wil graag de wereld een stukje mooier maken.

Ondernemen kent uiteraard ook zijn uitdagingen, die bettrekking hebben op het bouwen aan een financieel gezond bedrijf: hoe genereer ik voldoende inkomen, hoe kan ik investeren in mijn bedrijf en hoe houd ik zicht op de financiële gezondheid van mijn bedrijf? Maar door mezelf te verdiepen en met een boekhouder in zee te gaan, heb ik die uitdaging altijd kunnen overwinnen.

Boekhouden? Ik snap het en kan het zelf zonder gedoe!

Na drie jaar boekhouden in Excel ben ik, op advies van mijn boekhouder, op zoek gegaan naar een boekhoudpakket. Ik heb eerder een pakket geprobeerd. Daar raakte ik alleen maar gefrustreerd over, ik vond dat eerder ingewikkelder worden dan dat het me hielp.

Met Informer merkte ik echter al snel het gebruiksgemak. Ik snap het en kan het zelf zonder te veel gedoe. Het programma is overzichtelijk, het zit logisch in elkaar en er is een uitgebreide Q&A. En als ik ergens toch niet uitkom, heb ik via de chatfunctie meestal al binnen een paar minuten antwoord.

Voor mij springt het dashboard er wel uit, daar zie ik in één oogopslag wat eruit gaat en binnenkomt. Wat ook super handig is, is dat ik kan zien wanneer de betaaltermijn van een factuur verlopen is, zodat ik met één klik op de knop een reminder kan sturen. Tot slot verloopt de koppeling met o.a. Mollie en mijn bank ook erg gemakkelijk.

De overgebleven tijd vloeit in mijn bedrijf: ik ga vakliteratuur lezen of een extra training volgen om steeds de nieuwste kennis te hebben!

Meer weten over Leona’s bedrijf? Bekijk hier de website van AnderZverder.

bezoek de website van anderzverder

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis