Marie-Louise van de Esther Vergeer Foundation

Marie-Louise is directrice bij de Esther Vergeer Foundation. Zij maken gewoon sporten op een gewone verenging mogelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking.

Flow Library Asset 4


Marie-Louise is directrice bij de Esther Vergeer Foundation. Zij maken gewoon sporten op een gewone verenging mogelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking. Hierdoor kunnen de kinderen genieten van sport in verenigingsverband, net zoals ieder kind. Lees Marie-Louise haar verhaal hier over de Esther Vergeer Foundation en ontdek waar zij trots op zijn.  

Het doel wat Esther heeft met de foundation is kinderen door sport sterker maken. Ik werk al meer dan tien jaar in de sportwereld. Dromen hebben we zeker, zo willen wij dat we in 2026 minimaal vijfhonderd kinderen wekelijks aan het sporten hebben gekregen.

Als stichting zijn wij geheel afhankelijk van donateurs. Informer is een van de voorbeelden door hun boekhoudpakket gratis aan te bieden aan ANBI-stichtingen zoals wij en dat is heel mooi. Graag willen wij Informer de ‘nummer 1’ geven om hun te bedanken voor alles wat zij voor ons betekenen.

Wil jij de Esther Vergeer Foundation steunen om kinderen met een lichamelijke beperking te laten sporten op een gewone vereniging? Of wil je meer informatie over de foundation? Neem dan een kijkje op hun site: esthervergeerfoundation.nl

madebymaaike.nl

Bezit jij zelf een ANBI-Stichting? Dan kun je gratis gebruik maken van ons pakket. Klik voor meer informatie en om een gratis boekhoudpakket aan te vragen.

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis