Alja van ZZP-Next Accountants

De klanten van Alja van accountancykantoor ZZP-Next doen de boekhouding met InformerOnline. Lees hier haar ondernemersverhaal!

Flow Library Asset 4

Alja is adviseur bij ZZP-Next Accountants, een accountantskantoor die accountantsdiensten aanbiedt speciaal voor zelfstandigen zonder personeel (zzp). Lees Alja haar verhaal hier en ontdek wat haar passie is.

Alja vindt haar passie in haar werk door het spreken met allemaal verschillende soorten mensen. Zo zit ze de ene keer met een bouwvakker of consultant, de andere keer met bijvoorbeeld een rijschoolhouder of kapster om de tafel. Zzp'ers vindt ze enorm belangrijk voor de economie, wat haar betreft zijn ondernemers de motor achter de economie.

Ondernemen moeten ondernemers natuurlijk zelf doen. Maar ZZP-Next is op de achtergrond om bij te sturen daar waar nodig is. Zo zijn er ook klanten die Alja nog nooit heeft gezien. Die ondernemers vinden het contact online, per mail of Skype prima en dat kan allemaal ook.

ZZP-Next is echt op zoek gegaan naar een compleet pakket, wat voor de klanten die zelf hun boekhouding doen zou volstaan. En Informer is megacompleet. Het is een online tool, dus daar waar je internet heb, kun je bij je boekhouding. Als een klant belt, dan loggen ze in bij de administratie van de klant en dan zien ze direct waar zij hem mee kunnen helpen.  Alja gaat alleen nog maar voor online boekhouden.

De klanten van ZZP-Next doen de boekhouding met Informer.

Wil je meer te weten komen over ZZP-Next? Ga dan naar https://zzp-next.nl/

ZZP-Next

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis