Jeroen van Just Like Dreaming

Loondienst was niets voor Jeroen. Daarom begon hij zijn eigen administratiekantoor en daarnaast webshop Just Like Dreaming.

Flow Library Asset 4
jeroen van just like dreaming

Jeroen is een veelzijdige ondernemer. Na in 2006 Administratiekantoor Pauw te zijn gestart, kwam daar in 2021 ook film-merchandise webshop Just Like Dreaming bij. Hier lees je het verhaal van Jeroen!

Het moest anders

Ik merkte dat ik totaal geen plezier ervaarde tijdens het werken in loondienst, vooral omdat ik geen invloed had op de bedrijfsvoering van het accountancykantoor waar ik destijds werkte. Het moest anders, vond ik, dus besloot ik te starten als zelfstandig ondernemer. Met succes!

Wegens mijn passie voor films startte ik mijn eigen webshop Just Like Dreaming, maar daarnaast heb ik al een tijdje mijn eigen administratiekantoor. Hierbij haal ik ontzettend veel plezier uit het begeleiden van ondernemers. Met name ZZP’ers zijn mijn specialiteit. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het oplossen van problemen die de ondernemer heeft als hij of zij verzuimd heeft aangiften te doen bij de Belastingdienst. Ik schep orde en doe er alles aan om alsnog een zo zuiver mogelijke aangifte in te dienen bij de Belastingdienst en de ondernemer uit de problemen te helpen.

Mijn vak opnieuw uitvinden

Er zijn twee dingen waarmee ik erg veel moeite had als ondernemer. Ten eerste het vinden van klanten, maar ten tweede vooral het vinden van betaalbare accountantssoftware. Een goede software is vaak ontzettend duur, maar gelukkig de komst van Informer mij wel geholpen om hier veel geld bij te besparen. Zo is het voor mij nu mogelijk om op een betaalbare manier te doen waar ik het meest van geniet: het opnieuw uitvinden van mijn vak, door klanten zelf kosten te laten boeken!

Een volwaardig boekhoudpakket tegen gunstige kosten

Informer is een volwaardig boekhoudpakket de kosten zijn gunstig en het is makkelijk in gebruik. Die combinatie is voor mij ideaal. Bovendien hoef ik mij geen zorgen meer te maken over back-ups, aangezien deze dagelijks automatisch worden gemaakt. Op die manier ben ik dus ook altijd up-to-date met mijn eigen administraties en die van mijn klanten! Tenslotte kan ik altijd bouwen op de goede helpdesk.

Wat ik doe met mijn overgebleven tijd? Genieten! En natuurlijk mijn bedrijf uitbouwen…

Meer weten over Jeroen’s bedrijven?

Shop je film-merchandise op de website van Just Like Dreaming.

En ontdek hier de website van Administratiekantoor Pauw.

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis