Jacco van Houtman Elektrotechniek

Jacco is eigenaar van elektronisch installatiebedrijf Houtman Elektrotechniek en doet zelf zijn boekhouding met Informer en OmniMove!

Flow Library Asset 4

Jacco is eigenaar van Houtman Elektrotechniek, een elektronisch installatiebedrijf waarbij al vijftien jaar service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Lees Jacco zijn verhaal hier!

Jacco heeft altijd al twee rechterhanden gehad. Hij was vroeger ook al echt met draden bezig en schema's te maken. Hij is trots op wat hij nu heeft bereikt. Hij is voor zichzelf begonnen en heeft nu een goedlopende business. Hij vindt zijn werk zo leuk dat hij gemotiveerd en met energie thuis. Van 'yes!' wat een mooie en geweldige dag.

Hij is direct vanaf het begin met zijn bedrijf gestart met InformerOnline. Informer werkt volgens hem handig, is makkelijk te bedienen en ook makkelijk te controleren voor de boekhouder. Jacco deed zijn werkbonnen in eerste instantie allemaal met de hand. Dit zou gemiddeld vijf tot acht werkbonnen op een dag, die hij in de avond nog moest inkloppen in Informer. Gelukkig heeft hij daar nu een oplossing voor gevonden. De elektricien werkt met de app OmniMove, die praat met Informer. Bij een klant ben je dan twee minuten bezig met invullen. Dus Jacco bespaart minimaal een uur per avond aan alle werkbonnen die hij in moet vullen. En daarom doe hij de administratie met OmniMove en Informer!

Nieuwsgierig geworden naar Jacco en zijn bedrijf Houtman Elektrotechniek? Ga dan naar zijn website: https://houtmanelektrotechniek.nl/

Houtman Elektrotechniek

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis