Vera van Inner-Fit

Vera heeft altijd interesse gehad in het menselijk lichaam. Daarom begon ze haar bedrijf Inner-Fit. Lees hier haar verhaal!

Flow Library Asset 4
vera van inner fit

Vera’s ondernemersavontuur startte officieel op 1 januari 2020. Na 13 jaar lang les geven in onder andere aerobics en body gym, is ze nu een veelzijdige sporttherapeute bij haar eigen onderneming Inner-Fit.

Je fijn voelen over je lichaam

Ik heb eigenlijk altijd wel interesse gehad in het menselijk lichaam, zowel fysiek als mentaal. Vandaar dat ik ook 13 jaar gewerkt heb als leraar in body gym, aerobics en step. Diep van binnen geloof ik ook dat je je als mens ontzettend goed kunt voelen als je duurzaam met je eigen lichaam omgaat. Daar wilde ik aan bijdragen op mijn eigen manier, een andere manier, waaruit mijn bedrijf Inner-Fit is ontstaan. Met mijn bedrijf geef ik nu bootcamplessen, sportmassages, stoelmassages, bewegingsadviezen, en pas ik medical taping toe. Met name de stoelmassages kunnen interessant zijn voor bedrijven. Binnen 15-20 minuten ben je weer helemaal vrij van stress of druk, en bevorder je je creativiteit en productiviteit. Zo wordt werken weer een stukje leuker!

Eigenlijk allerlei technieken waardoor mensen zich fijn voelen over hun lichaam. Ik haal daar dan ook de meeste voldoening uit, de reacties van mensen na behandelingen of sportlessen, hoe goed ze zich dan voelen over hun lichaam!

Zorg goed voor jezelf, en je kunt de wereld beter aan!

Als alleenstaande ouder is het ongelofelijk spannend om een onderneming te starten en een sprong in het diepe te wagen, maar als je de sprong niet waagt, krijg je er later spijt van. Ik besloot dus gewoon te starten. Maar al snel kwam Corona, en omdat ik nog geen financieel verleden kon presenteren kwam ik niet in aanmerking voor extra regelingen. Dit gaf me wel de kans om creatief te zijn. Zo bood ik bijvoorbeeld online sportlessen aan en pimpte ik mijn website en social media op.

Ik moest bovendien vooral vertrouwen blijven houden om mijn onderneming in leven te houden, en het geluk van een lieve omgeving koesteren. Regelmatig sporten en sportmassages hielpen mij ook, omdat deze activiteiten je immuunsysteem sterker maken en je gevoel van stress verlagen. Op die manier zorg je goed voor jezelf en blijf je gezond, zo kun je de wereld een stuk beter aan, zeker nu!

Oh, en nog een tip: zorg goed voor je personeel! Dan zorgen ze ook goed voor jou…

Meer tijd voor mijn bedrijf, mijn passie

Een vriendin van mij is financieel adviseur. Zij adviseerde mij om gebruik te maken van InformerOnline, waarover ik erg tevreden ben. Het dashboard is erg makkelijk en geeft een totaal overzicht van je cijfers. Daarnaast is het eenvoudig om bankgegevens over te zetten en met een paar klikken te (laten) verwerken. Binnen een mum van tijd ben je klaar.

En die tijd die ik dan overhoud, die kan ik besteden aan mijn bedrijf, mijn passie. Nog meer leren over het menselijk lichaam, zodat ik up-to-date blijf en iedereen een gezond gevoel mag blijven geven!

Meer weten over Inner-Fit? Bekijk hier Vera’s website: inner-fit.nl.

bezoek de website van inner fit

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis