Peter van Airsoft Inc.

Peter is een ondernemer en verzorgt met Airsoft Inc. verschillende feesten en uitjes met nerf- en airsoft guns in Den Haag. Deze guns zijn zulke goede replica’s dat ze niet te onderscheiden zijn van echte vuurwapens. Daarnaast verkoopt hij ook licentie replica’s in zijn Airsoft winkel. Lees zijn ondernemersverhaal en ontdek wat zijn verhaal is.

Ik had gewoon een goede baan in de software, maar wilde toch iets anders gaan doen. Daarom zijn wij drieënhalf jaar geleden begonnen met Airsoft Inc. Ik heb hier veel meer geleerd dan ooit bij een baas!

Het zal je verbazen als mensen een replica in de handen krijgen en op elkaar gaan schieten en wat er gebeurt met de communicatie. Mensen en kinderen blij maken, dat vind ik zelf het allerleukst.

In eerste instantie zijn wij klein begonnen en hebben we het boekhouden in Excel bijgehouden, alleen wordt dat op een gegeven moment zoveel werk, dat wij zijn gaan kijken naar een goede oplossing. De btw-aangifte gaat met Informer heel vloeiend, het is eigenlijk een stappenplan doorlopen en dan stuur je online door naar de Belastingdienst. Je hoeft niet eens in te loggen bij de Belastingdienst! Voor mij is het belangrijk dat je als gebruiker zo simpel en snel mogelijk je werk kan doen. Daarin voorziet Informer in mijn optiek zeer goed in.

Zoek jij nog een leuk uitje voor bijvoorbeeld je bedrijf, als vrijgezellenfeest of gewoon met je vrienden? Neem dan een kijkje op zijn website: airsoftinc.nl

De Stukadoor.com