Casper van Fabbene
Casper van Fabbene2018-10-11T10:31:11+00:00

Casper van Fabbene

Casper van Sanbene

Casper zorgt er met Fabbene voor dat wij onder andere langs de snelweg en in de trein fatsoenlijk naar het toilet kunnen. Lees hieronder het verhaal van een échte ondernemer en ontdek wat hij zo mooi vindt aan zijn business.

Je kent het wel, je staat in de trein of bent aan het shoppen in een grote stad en je moet naar het toilet. Vaak ben je dan aangewezen op plekken die qua sfeer en hygiëne niet prettig zijn. Dat moest beter kunnen en daarom zijn we met Fabbene begonnen om de sanitaire voorzieningen van openbare plekken te verbeteren. Fabbene biedt met Sanifair onder meer hoogwaardige en hygiënische sanitaire faciliteiten en gezinsvriendelijke verschoonruimtes. In Nederland zie je ons al op diverse stations en stadscentra en in Duitsland zijn we langs vrijwel alle snelwegen te vinden. Na het gebruik van een Sanifair voorziening ontvang je een waardebon die je kunt inwisselen bij een van onze partners om bijvoorbeeld een kop koffie te drinken. Op die manier turnen we de negatieve ervaring van een vieze locatie om in een prettige en schone ervaring met Sanifair. En dáár gaat het uiteindelijk allemaal om!

Sanbene - Sanifair
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga je akkoord met deze cookies. OKE