Eric van Peeters Duurzaam

Eric is eigenaar van Peeters Duurzaam, een bedrijf dat slimme zonnepaneelontwerpen maakt voor particulieren en nieuwbouwprojecten. Met Peeters Duurzaam ontzorgen ze hun klanten en partners volledig bij ontwerp, projectmanagement en realisatie. Lees Eric zijn ondernemersverhaal hier en ontdek wat hem trots maakt.

Eric en zijn team hebben zelf het bedrijf vanaf nul opgebouwd in 2013 met bloed, zweet en tranen. Zo bleven ze elke dag enthousiast en gingen ze er keihard tegenaan. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want ze hebben inmiddels een groot aantal tevreden klanten in Limburg en Noord-Brabant. En dat voelt erg goed volgens Eric.

De boekhouding doet Eric helemaal zelf, want met Informer is het niet lastig om zelf te doen. Door de koppeling met Teamleader is dat nu helemaal makkelijk. Zo maakt Peter facturen aan vanuit Teamleader en met de koppeling wordt dat automatisch omgezet naar Informer, waar het wordt gecontroleerd en ingeboekt. Op het moment dat er een betaling binnenkomt, dan wordt dat via de bunq bank betaald en dan wordt het tegen elkaar weggeboekt. Zoals Eric zelf zegt, kind kan de was doen!

Wil je meer te weten komen over Peeters Duurzaam? Of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Ga dan naar peetersduurzaam.nl!

Peeters Duurzaam

Eigen bedrijf? Bespaar zoveel mogelijk tijd!

Geef aan wat voor ondernemer jij bent en ontdek hoe jij meer tijd kunt besparen.