Bunq Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Bunq Koppeling – Realtime Bankieren vanuit je Boekhouding

Informer en bunq geven ondernemers meer controle over hun financiën. En dat vanaf €9,99 per maand

Betalen vanuit je Boekhouding

Facturen betaal je gewoon direct vanuit InformerOnline. Je selecteert de facturen die je wilt betalen en bevestigt de betaling in je bunq app. De facturen worden direct betaald en je bankadministratie is bijgewerkt. Easy.

Al je transacties direct in InformerOnline

Dankzij de realtime bankkoppeling met bunq staan al je banktransacties direct in InformerOnline. Op die manier is het saldo en je hele bankadministratie altijd bijgewerkt.

Waarom wachten als het ook direct kan?

Jouw pinbetaling staat dus direct in je administratie. Zoals het hoort…

Geen verrassingen bij de BTW aangifte

Met bunq en InformerOnline kun je iedere dag of iedere week het te betalen btw-bedrag automatisch op een speciale btw-rekening zetten. Op die manier voorkom je dat je geld uitgeeft dat niet van jou is.

Geen verrassingen meer bij de btw-aangifte…

Automatisch geld verdelen over je rekeningen

Met bunq en InformerOnline kun je iedere dag of iedere week een bepaald bedrag of percentage van een zakelijke bunq rekening over laten schrijven naar een van je andere rekeningen. Je hoeft alleen nog te bevestigen in je bunq app. Op die manier kun je handig sparen.

bankreservering

Ontvang handige notificaties!

Heb je net gepind en heb je het bonnetje in je zak gedaan? Geen probleem. De Informer Chatbot ziet de pinbetaling van bunq binnenkomen en stuurt direct een aanmoediging om een foto te maken van je bon. Zo helpen Informer en bunq jou dus bij het netjes bijhouden van je administratie!

#IkDoeZelfDeBoekhouding met bunq en Informer

Benieuwd naar de koppeling tussen Informer en bunq? Bekijk in de video het ondernemersverhaal van Eric van Peeters Duurzaam, die de koppeling gebruikt!

Strategische samenwerking

Ook op het meer fundamentele vlak, past de samenwerking met bunq: we zijn allebei zeer gedreven om de financiële markt, eenvoudiger en transparanter te maken.

Je boekhouding real-time onder controle

Omdat de oprichters van bunq en Informer zelf een ondernemersachtergrond hebben, weten ze hoe belangrijk het is om zelf de controle te hebben over je bankzaken. Daarbij hoort dat je altijd weet wat er met je geld gebeurt. Daarom staan met bunq zakelijk de betalingen die je via het bunq-systeem ontvangt direct op je rekening en nu dus óók in je online boekhouding.

logo informer online boekhouden

Met bunq ben jij de baas

Bankieren kan veel makkelijker! Met die insteek is Greenfield-bank bunq opgericht. Niet door bankiers, maar door een groep enthousiaste IT-ers. Na een hectisch avontuur veroverden ze eind 2014 een bankvergunning. Sindsdien neemt bunq het voortouw als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe toepassingen in bankieren.

logo internetbank bunq

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis