TrackJack in je online boekhoudprogramma

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Informer en TrackJack samen!

Uit onderzoek is gebleken dat veel ondernemers zichzelf tekort doen als het neerkomt op het registreren van kilometers. TrackJack en Informer hebben een makkelijke oplossing, waar jij als ondernemer veel voordeel aan kunt hebben! Meteen aan de slag? Download de TrackJack app en werk je kilometerregistratie bij waar je ook bent. Zo kun je in ieder verloren uurtje aangeven of je ritten zakelijk of privé waren. Uiteraard worden alle gegevens direct naar je boekhouding in InformerOnline gestuurd.

Boek een gratis live demo!

Kilometerregistratiesysteem in je auto

Er wordt een kilometerregistatiesysteem in jouw auto geïnstalleerd. Door middel van GPS-techniek wordt de locatie van jouw voertuig bepaald en worden de kilometers geregistreerd. Op het moment dat de auto start maakt Informer automatisch een rit aan en als je stopt wordt hij weer beëindigd. Hierbij worden o.a. adressen, postcodes en kilometerstanden vermeld.  

De kilometerregistratie wordt direct verstuurd naar een online account waarop je inlogt en de kilometerregistratie bekijkt. Uiteraard verschijnt de kilometerregistratie ook direct in jouw boekhouding van InformerOnline, zodat je alles op één plaats hebt.

Precies zoals de Belastingdienst het wilt!

Als je een auto van de zaak hebt krijg je te maken met bijtelling. Als je de auto privé rijdt, moet je misschien wel kilometers declareren. De Belastingdienst wil in ieder geval dat je een sluitende kilometerregistratie bijhoudt.  Met TrackJack en Informer gebruik je twee systemen die voldoen aan alle regels van de Belastingdienst.

Meer over de kilometerregistratie →

Hoe werkt het?

InformerOnline gebruikers kunnen profiteren van een extra scherpe prijs voor TrackJack. Voor de TrackJack PRO Fiscaal 2 (normaal €229,95), betaal je als InformerOnline gebruiker slechts €189,95. Hierna kiest u zelf eenvoudig hoeveel jaar service u wilt afsluiten. Van 1 tot 5 jaar. Hiermee heb je een volledige rittenregistratie, alle service, gebruik in heel Europa en wordt de TrackJack op locatie door een monteur in je voertuig geïnstalleerd.

TrackJack kilometerregistratie is super eenvoudig te koppelen met je boekhouding in InformerOnline. Mocht je toch vragen hebben of meer informatie willen? Dan kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen.

korting op trackjack als informer gebruiker

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Super eenvoudig je kilometers bijhouden, je ritten registeren; het kan met Informer. En zo goed als volledig geautomatiseerd! Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis