Het maximale uit je geld halen? 

Dat begint met inzicht in je financiën.

Inzicht in je financiële situatie is de basis voor een fijne financiële toekomst. Wanneer jij precies weet wat je inkomsten en uitgaven zijn en hoeveel jij kunt overhouden om te sparen, kun je de beste financiële keuzes maken. Zo kun je slim geld besparen en dat niet alleen, je kunt ook beter bepalen hoe jij nu vermogen kunt opbouwen voor later. Dat is voor zzp’ers natuurlijk niet geheel onbelangrijk.

Zo pak je grip op je geld aan

Er zijn verschillende manieren om jouw financiën inzichtelijk te krijgen. Met behulp van Excel kom je bijvoorbeeld al een heel eind. Een optie die wellicht wat minder moeite kost, is het Financieel Plan van Knab dat je nu een jaar lang gratis kunt gebruiken. Een groot deel van dit plan kan automatisch worden ingevuld als jij dat wilt, onder andere met behulp van de gegevens van de Belastingdienst en mijnpensioenoverzicht.nl.

financieelplan Knab

Haal meer uit je geld

Als het plan eenmaal is ingevuld, heb je niet alleen een handig overzicht van jouw financiën. Je krijgt ook financiële tips die toegespitst zijn op jouw situatie. Denk aan fiscale voordelen die je kunt behalen, bijvoorbeeld door groene beleggingen. Maar ook tips over dat je moet denken aan je BV bij een hypotheeklening. Deze helpen je onder andere om geld te besparen, zonder dat het jou al te veel moeite kost.

Bouw geld voor later op

Met dit soort slimmigheidjes en fiscale voordelen kunt je aardig wat geld besparen. Dat kun je weer steken in je opgebouwde vermogen. Geld voor later is immers erg belangrijk, of je dat nu in de nabije toekomst al nodig hebt of pas tijdens je oude dag. Hoe meer geld je opbouwt, hoe beter! Maar hoeveel heb jij daadwerkelijk later te besteden? Ook dat inzicht verkrijg je met het Financieel Plan van Knab. Handig!

Ook uitproberen? Meld je nu gratis aan voor het Knab Financieel Plan met toegangscode “informer”.