InformerOnline voor het 9de jaar op rij MKB Proof

InformerOnline voor het 9de jaar op rij MKB Proof

RIJSWIJK - Voor het negende achtereenvolgende jaar hebben de experts van WINMAG Pro en Baaz magazines hun vertrouwen uitgesproken in InformerOnline, het boekhoudpakket dat onlangs werd bekroond met de MKB Proof Award. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan bedrijven die zich onderscheiden door het ontwikkelen van software en hardware die specifiek geschikt zijn voor het midden- en kleinbedrijf.

Naast het erkennen van de beste software en hardware voor het mkb, heeft MKB Proof 2023 als doel om te laten zien hoe deze producten en diensten optimaal benut kunnen worden. Ook dit jaar hebben de experts hun inzet getoond door verschillende oplossingen zorgvuldig te beoordelen en te vergelijken. Wanneer een product wordt geïdentificeerd als geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, wordt het bekroond met de begeerde MKB Proof Award!

Verantwoord ondernemen mogelijk maken voor iedereen

Naast het behalen van de MKB-proof award, is Informer ook sinds mei 2023 officieel B Corp Certified. Hierdoor is het officieel onderdeel van een internationale groep bedrijven die voorop loopt op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit keurmerk bekrachtigt de visie die Informer al sinds dag 1 uitdraagt: ze willen iets terugdoen voor de maatschappij, en niet alleen voor de bühne: “'Wij zijn echt intrinsiek gemotiveerd om het anders aan te pakken in de fintech-wereld”. Aldus Remco Frühauf, CEO van Informer.

Zo weet je als MKB dus niet alleen zeker dat InformerOnline geschikt is als product, maar kun je er ook van uitgaan dat je dankzij het gebruik van het boekhoudprogramma maatschappelijk je steentje bijdraagt.

Zeker van controle en een complete oplossing

Met InformerOnline weet je als MKB’er zeker dat je constant controle hebt over je cijfers. Door simpel te factureren en automatisch uitgaven en banktransacties te laten verwerken worden jouw financiële overzichten vanzelf bijgewerkt, zonder dat je iets uit het oog verliest. Bovendien hoef je je niet meer druk te maken over de vele verschillende softwarepakketten waarin je moet inloggen om je administratie up-to-date te krijgen; koppel meer dan 30 andere software direct aan je boekhouding, of gebruik de open API van Informer!

Bovendien zorgen constante innovaties zoals single payments met de Rabobank en mobiel factureren ervoor dat jouw MKB voldoet aan de laatste stand der technologische ontwikkeling. Informer CEO Remco Frühauf: “Wij realiseren ons ontzettend goed hoe frustrerend een gebrek aan inzicht kan zijn. Daarom is het iedere dag weer onze missie om het MKB te voorzien van een zo compleet en efficiënt mogelijk boekhoudprogramma. En dat tegen een eerlijke prijs.”

FAQ
Probeer Informer nu 30 dagen gratis
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis

Sneller online betalingen ontvangen dankzij samenwerking tussen MultiSafepay en Informer

Vanaf nu kunnen gebruikers sneller betalingen ontvangen via MultiSafepay, zij maken het mogelijk om de factuur te voldoen met verschillende betaalmethoden (42+!).
Lees verder

Waar moet je als ZZP'er zijn om te Netwerken? - 4 Uitgebreide Tips

Hoe vind je nieuwe opdrachtgevers als zzp'er, blijf je in contact met vakgenoten en ontdek je kansen om te netwerken? Ontdek het allemaal in deze blog!
Lees verder

B Corp Month - Wat houdt het in en wat betekent het voor jou als ondernemer?

B Corp Month is een wereldwijde campagne. Elk jaar slaan B Lab en de B Corp gemeenschap hun handen ineen om te vieren wat het betekent om B Corp te zijn.
Lees verder

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis