InformerOnline voor het 9de jaar op rij MKB Proof

November 24, 2023

InformerOnline voor het 9de jaar op rij MKB Proof

RIJSWIJK - Voor het negende achtereenvolgende jaar hebben de experts van WINMAG Pro en Baaz magazines hun vertrouwen uitgesproken in InformerOnline, het boekhoudpakket dat onlangs werd bekroond met de MKB Proof Award. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan bedrijven die zich onderscheiden door het ontwikkelen van software en hardware die specifiek geschikt zijn voor het midden- en kleinbedrijf.

Naast het erkennen van de beste software en hardware voor het mkb, heeft MKB Proof 2023 als doel om te laten zien hoe deze producten en diensten optimaal benut kunnen worden. Ook dit jaar hebben de experts hun inzet getoond door verschillende oplossingen zorgvuldig te beoordelen en te vergelijken. Wanneer een product wordt geïdentificeerd als geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, wordt het bekroond met de begeerde MKB Proof Award!

Verantwoord ondernemen mogelijk maken voor iedereen

Naast het behalen van de MKB-proof award, is Informer ook sinds mei 2023 officieel B Corp Certified. Hierdoor is het officieel onderdeel van een internationale groep bedrijven die voorop loopt op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit keurmerk bekrachtigt de visie die Informer al sinds dag 1 uitdraagt: ze willen iets terugdoen voor de maatschappij, en niet alleen voor de bühne: “'Wij zijn echt intrinsiek gemotiveerd om het anders aan te pakken in de fintech-wereld”. Aldus Remco Frühauf, CEO van Informer.

Zo weet je als MKB dus niet alleen zeker dat InformerOnline geschikt is als product, maar kun je er ook van uitgaan dat je dankzij het gebruik van het boekhoudprogramma maatschappelijk je steentje bijdraagt.

Zeker van controle en een complete oplossing

Met InformerOnline weet je als MKB’er zeker dat je constant controle hebt over je cijfers. Door simpel te factureren en automatisch uitgaven en banktransacties te laten verwerken worden jouw financiële overzichten vanzelf bijgewerkt, zonder dat je iets uit het oog verliest. Bovendien hoef je je niet meer druk te maken over de vele verschillende softwarepakketten waarin je moet inloggen om je administratie up-to-date te krijgen; koppel meer dan 30 andere software direct aan je boekhouding, of gebruik de open API van Informer!

Bovendien zorgen constante innovaties zoals single payments met de Rabobank en mobiel factureren ervoor dat jouw MKB voldoet aan de laatste stand der technologische ontwikkeling. Informer CEO Remco Frühauf: “Wij realiseren ons ontzettend goed hoe frustrerend een gebrek aan inzicht kan zijn. Daarom is het iedere dag weer onze missie om het MKB te voorzien van een zo compleet en efficiënt mogelijk boekhoudprogramma. En dat tegen een eerlijke prijs.”

FAQ
Probeer Informer nu tijdelijk 60 dagen gratis
Probeer vrijblijvend en gratis 60 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis

Sneller winstaangifte doen dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer

Dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer upload je eenvoudig een brugstaat van je Informer-administrayie in de aangiftesoftware, dat bespaart veel tijd.
Lees verder

Informer en Advies voor Stichtingen lanceren rekeningschema voor ANBI’s

Waar stichtingen eerst zelf hun rekeningschema moesten aanpassen, is er nu een speciaal rekeningschema voor ANBI-stichtingen beschikbaar gesteld in Informer.
Lees verder

Informer en Rabobank lanceren de nieuwe Rabobank functie ‘Betaalverzoek’

De functie ‘Betaalverzoek’ maakt het mogelijk om een factuur te sturen met een koppeling naar een betaalverzoek dat met iDEAL te betalen is.
Lees verder

Probeer Informer nu tijdelijk 60 dagen gratis!

Probeer het gratis