Informer en Rabobank lanceren de nieuwe Rabobank functie ‘Betaalverzoek’

Informer en Rabobank lanceren de nieuwe Rabobank functie ‘Betaalverzoek’

RIJSWIJK - Informer en Rabobank brengen de functie ‘Betaalverzoek’ naar het boekhoudprogramma. Deze functie maakt het voor Rabobank rekeninghouders mogelijk om een factuur te sturen met een koppeling naar een betaalverzoek dat met iDEAL te betalen is.

De innovatie volgt op de directe koppeling van Informer met Rabobank en het aanbieden van Single Payments.

Wat is het voordeel van de nieuwe functie?

Vóór de lancering van de functie ‘Betaalverzoek’ moesten Informer-gebruikers met een Rabobank-rekening verkoopfacturen sturen met hierin een betaallink van betaalproviders zoals Mollie en Sisow.

Met de nieuwe functie kan een verkoopfactuur inclusief een bijbehorend betaalverzoek worden verstuurd naar de klant zonder dat hier een derde partij bij komt kijken. Door deze functie kan er met iDEAL betaald worden en is het geldbedrag direct overgemaakt. Dit maakt het proces van betaling gemakkelijker, veiliger en sneller.

Informer-gebruikers die nu al gebruikmaken van de Rabobank-koppeling kunnen kosteloos overstappen naar de nieuwe koppeling.

Informer en Rabobank blijven innoveren

De samenwerking heeft Rabobank en Informer al meerdere producten en diensten opgeleverd. Zo is in 2021 een open banking koppeling ontwikkeld en recent is Informer het eerste boekhoudprogramma geworden dat Single Payments aanbiedt voor Rabobank.

Met het lanceren van ‘Betaalverzoek’ laten zowel Informer als Rabobank zien dat zij - na vorige successen - niet van plan zijn om stil te blijven zitten. Informer bewijst keer op keer (als eerste) de laatste stand der techniek te leveren om het boekhouden en bankieren voor ondernemers zo gemakkelijk, snel en veilig mogelijk te laten verlopen.

FAQ
Probeer Informer nu 30 dagen gratis
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis

Waar moet je als ZZP'er zijn om te Netwerken? - 4 Uitgebreide Tips

Hoe vind je nieuwe opdrachtgevers als zzp'er, blijf je in contact met vakgenoten en ontdek je kansen om te netwerken? Ontdek het allemaal in deze blog!
Lees verder

B Corp Month - Wat houdt het in en wat betekent het voor jou als ondernemer?

B Corp Month is een wereldwijde campagne. Elk jaar slaan B Lab en de B Corp gemeenschap hun handen ineen om te vieren wat het betekent om B Corp te zijn.
Lees verder

Sneller winstaangifte doen dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer

Dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer upload je eenvoudig een brugstaat van je Informer-administrayie in de aangiftesoftware, dat bespaart veel tijd.
Lees verder

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis