Sneller winstaangifte doen dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer

Sneller winstaangifte doen dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer

RIJSWIJK - Sinds deze week is het mogelijk om als Informer-gebruiker een Brugstaat te downloaden die direct kan worden geüpload in de aangiftesoftware van Nextens. Dit scheelt vooral financieel dienstverleners veel tijd tijdens drukke deadline periodes.

Standaard grootboekrekeningen in InformerOnline krijgen automatisch een RGS-code toegekend, daardoor kon men in het verleden al brugstaten uploaden in andere rapportage- en aangiftesoftware. Nu wordt daar dus ook de software van Nextens aan toegevoegd.

Tijd besparen tijdens de aangifte inkomstenbelasting

Vanaf nu is het als gebruiker van Nextens en InformerOnline dus heel eenvoudig om tijd over te houden tijdens de drukke aangifteperiodes, zeker met het oog op de aangifte inkomstenbelasting een welkome ontwikkeling.

Om goed gebruik te maken van de koppeling tussen Informer en Nextens is het van belang dat iedere grootboekrekening waarop geboekt is, gekoppeld is aan een RGS-code. Hierna kun je snel een brugstaat exporteren en deze vervolgens importeren in Nextens, zodat je fiscale regels niet meer handmatig hoeft toe te passen.

Het werk van financieel dienstverleners versimpelen

Bij Informer snappen we heel goed dat je als accountant of boekhouder zo efficiënt en snel mogelijk wilt kunnen werken, zeker tijdens periodes waarin de werkdruk toeneemt. Informer CEO Remco Frühauf: “Deze ontwikkeling ligt volledig in lijn met onze filosofie om het werk van financieel dienstverleners zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken. Het is dan ook een ontzettend mooie mijlpaal dat de koppeling nu beschikbaar is voor onze gebruikers.”

Als blijk van waardering ontving ontwikkelaar Danny zelfs een heerlijke taart van accountantskantoor ZZP-Next. Een mooie motivatie om als bedrijf door te blijven ontwikkelen…

De koppeling is vanaf nu beschikbaar voor iedere gebruiker. Vragen? Dan is onze helpdesk op werkdagen nooit verder dan 5 minuten van je verwijderd.

FAQ
Probeer Informer nu 30 dagen gratis
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis

B Corp Month - Wat houdt het in en wat betekent het voor jou als ondernemer?

B Corp Month is een wereldwijde campagne. Elk jaar slaan B Lab en de B Corp gemeenschap hun handen ineen om te vieren wat het betekent om B Corp te zijn.
Lees verder

Sneller winstaangifte doen dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer

Dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer upload je eenvoudig een brugstaat van je Informer-administrayie in de aangiftesoftware, dat bespaart veel tijd.
Lees verder

Informer en Advies voor Stichtingen lanceren rekeningschema voor ANBI’s

Waar stichtingen eerst zelf hun rekeningschema moesten aanpassen, is er nu een speciaal rekeningschema voor ANBI-stichtingen beschikbaar gesteld in Informer.
Lees verder

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis