Sneller online betalingen ontvangen dankzij samenwerking tussen MultiSafepay en Informer

Sneller online betalingen ontvangen dankzij samenwerking tussen MultiSafepay en Informer

RIJSWIJK - Vanaf vandaag kunnen de gebruikers van Informer eenvoudig en veilig betalingen ontvangen via MultiSafepay. De nieuwe koppeling maakt het mogelijk om direct de factuur te voldoen met de keuze uit vele verschillende lokale en internationale betaalmethoden zoals iDEAL, Visa, Mastercard, Bancontact, en vele andere (42+!). De betalingen worden meteen verwerkt in je boekhouding. Dit bespaart ondernemers veel tijd en vermindert de administratieve handelingen aanzienlijk.

Een stap vooruit voor ondernemers

Informer staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware, die nu uitgebreid is met een directe koppeling naar MultiSafepay. Hierdoor kunnen gebruikers van Informer nu ook profiteren van de geavanceerde betalingsoplossingen van MultiSafepay zonder dat ze extra handmatige stappen hoeven te ondernemen. De integratie stelt ondernemers in staat om sneller betalingen te ontvangen, wat cruciaal is voor een gezonde cashflow.

Efficiënter factureren en betalen

Met deze nieuwe samenwerking biedt Informer ondernemers de mogelijkheid om hun betalingsproces te automatiseren. Facturen die vanuit Informer worden verzonden, kunnen nu direct worden betaald via de verschillende betaalmethoden die MultiSafepay aanbiedt, zoals iDEAL, creditcard en andere internationale betaalopties. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker en sneller om betalingen te voldoen, wat resulteert in een verbeterde klanttevredenheid.

Informer snapt als geen ander dat gebruikers zo efficiënt mogelijk willen werken. CEO Remco Frühauf is enthousiast over de nieuwe koppeling: “Onze missie is om het leven van ondernemers makkelijker te maken door het vereenvoudigen van hun administratie en de koppeling met MultiSafepay sluit hier naadloos op aan’’.

De koppeling tussen Informer en MultiSafepay is vanaf nu beschikbaar voor alle gebruikers van Informer. Het aanmelden bij MultiSafepay is slechts in een paar kliks geregeld. Voor vragen of ondersteuning kunnen gebruikers contact opnemen met onze helpdesk, die op werkdagen nooit verder dan 5 minuten van je verwijderd is.

FAQ
Probeer Informer nu 30 dagen gratis
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis

Sneller online betalingen ontvangen dankzij samenwerking tussen MultiSafepay en Informer

Vanaf nu kunnen gebruikers sneller betalingen ontvangen via MultiSafepay, zij maken het mogelijk om de factuur te voldoen met verschillende betaalmethoden (42+!).
Lees verder

Waar moet je als ZZP'er zijn om te Netwerken? - 4 Uitgebreide Tips

Hoe vind je nieuwe opdrachtgevers als zzp'er, blijf je in contact met vakgenoten en ontdek je kansen om te netwerken? Ontdek het allemaal in deze blog!
Lees verder

B Corp Month - Wat houdt het in en wat betekent het voor jou als ondernemer?

B Corp Month is een wereldwijde campagne. Elk jaar slaan B Lab en de B Corp gemeenschap hun handen ineen om te vieren wat het betekent om B Corp te zijn.
Lees verder

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis