Informer eerste boekhoudpakket met Passkeys: nóg veiliger inloggen

November 15, 2023

Informer eerste boekhoudpakket met Passkeys: nóg veiliger inloggen

RIJSWIJK - Vanaf nu kunnen InformerOnline-gebruikers gratis gebruikmaken van de mogelijkheid om in te loggen met de nieuwe technologie genaamd passkeys. Deze inlogmethode - die ervoor zorgt dat je niet langer een wachtwoord hoeft te onthouden - zorgt ervoor dat gebruikers nóg veiliger kunnen inloggen door middel van hun vingerafdruk, gezicht of pincode.

Inloggen middels passkeys wordt sinds kort aangeboden door grote partijen als Apple, Amazon, PayPal en Google. Ook Informer mag zich nu dus onderdeel noemen van dit illustere lijstje bedrijven, waardoor het wederom de belofte altijd aan de laatste stand der techniek te voldoen waarmaakt.

Wachtwoorden zijn verleden tijd: dit is Passkey

Het gebruik van reguliere wachtwoorden wordt steeds onveiliger en lastiger. Overal hetzelfde wachtwoord zorgt ervoor dat je makkelijk te hacken bent, terwijl unieke en complexe wachtwoorden lastig te onthouden zijn.

Hiervoor zijn passkeys de ideale oplossing. Je zou het kunnen zien als een soort online sleutels die veilig worden bewaard op je laptop of telefoon. Door passkey te koppelen aan een inlog, kun je door middel van je vingerafdruk, gezichtsherkenning of een pincode extra veilig inloggen.

Zo hoef je dus nooit meer een wachtwoord te onthouden, weet je zeker dat je niet meer op phishing websites terecht komt, en is de kans aanzienlijk kleiner dat je gehackt wordt.

Nog zekerder dat je financiële gegevens veilig zijn

Door een passkey te koppelen aan jouw Informer-account, wordt inloggen een stuk eenvoudiger. Je hoeft immers niet meer iedere keer je gebruikersnaam, wachtwoord en beveiligingscode in te vullen.

Bovendien is de passkey een mooie toevoeging op de andere veiligheidsmaatregelen binnen Informer. In combinatie met de keurmerken, het SSL-certificaat en de constante audits zorgt passkey er namelijk voor dat jouw administratie altijd veilig achter slot en grendel staat.

Zo worden Informer-gebruikers nog zekerder van hun zaak.

Ontdek hier hoe je passkeys instelt voor je Informer-account.

Probeer Informer nu tijdelijk 60 dagen gratis
Probeer vrijblijvend en gratis 60 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis
FAQ's

Veelgestelde vragen

Je hebt vast nog vragen. Wil je na het lezen meer informatie? Je kan altijd vrijblijvend een demo aanvragen en je krijgt een 1 op 1 gesprek.

InformerOnline voor het 9de jaar op rij MKB Proof

De experts van Baaz en Winmag Pro hebben InformerOnline voor het 9de jaar op rij MKB Proof bevonden. Lees hier alles over de award.
Lees verder

Informer eerste boekhoudpakket met Passkeys: nóg veiliger inloggen

Informer is het eerste boekhoudpakket dat inloggen middels passkeys mogelijk maakt. Zo wordt inloggen nog veiliger en zijn wachtwoorden verleden tijd.
Lees verder

Bespaar geld als ZZP’er d.m.v. de zorg- en huurtoeslag

Ben jij ZZP'er en wil jij geld besparen? Nieuwsgierig geworden? In dit artikel worden al jouw vragen rondom verschillende toeslagen beantwoord!
Lees verder

Probeer Informer nu tijdelijk 60 dagen gratis!

Probeer het gratis