Informer eerste boekhoudpakket met Passkeys: nóg veiliger inloggen

Informer eerste boekhoudpakket met Passkeys: nóg veiliger inloggen

RIJSWIJK - Vanaf nu kunnen InformerOnline-gebruikers gratis gebruikmaken van de mogelijkheid om in te loggen met de nieuwe technologie genaamd passkeys. Deze inlogmethode - die ervoor zorgt dat je niet langer een wachtwoord hoeft te onthouden - zorgt ervoor dat gebruikers nóg veiliger kunnen inloggen door middel van hun vingerafdruk, gezicht of pincode.

Inloggen middels passkeys wordt sinds kort aangeboden door grote partijen als Apple, Amazon, PayPal en Google. Ook Informer mag zich nu dus onderdeel noemen van dit illustere lijstje bedrijven, waardoor het wederom de belofte altijd aan de laatste stand der techniek te voldoen waarmaakt.

Wachtwoorden zijn verleden tijd: dit is Passkey

Het gebruik van reguliere wachtwoorden wordt steeds onveiliger en lastiger. Overal hetzelfde wachtwoord zorgt ervoor dat je makkelijk te hacken bent, terwijl unieke en complexe wachtwoorden lastig te onthouden zijn.

Hiervoor zijn passkeys de ideale oplossing. Je zou het kunnen zien als een soort online sleutels die veilig worden bewaard op je laptop of telefoon. Door passkey te koppelen aan een inlog, kun je door middel van je vingerafdruk, gezichtsherkenning of een pincode extra veilig inloggen.

Zo hoef je dus nooit meer een wachtwoord te onthouden, weet je zeker dat je niet meer op phishing websites terecht komt, en is de kans aanzienlijk kleiner dat je gehackt wordt.

Nog zekerder dat je financiële gegevens veilig zijn

Door een passkey te koppelen aan jouw Informer-account, wordt inloggen een stuk eenvoudiger. Je hoeft immers niet meer iedere keer je gebruikersnaam, wachtwoord en beveiligingscode in te vullen.

Bovendien is de passkey een mooie toevoeging op de andere veiligheidsmaatregelen binnen Informer. In combinatie met de keurmerken, het SSL-certificaat en de constante audits zorgt passkey er namelijk voor dat jouw administratie altijd veilig achter slot en grendel staat.

Zo worden Informer-gebruikers nog zekerder van hun zaak.

Ontdek hier hoe je passkeys instelt voor je Informer-account.

FAQ
Probeer Informer nu 30 dagen gratis
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis

B Corp Month - Wat houdt het in en wat betekent het voor jou als ondernemer?

B Corp Month is een wereldwijde campagne. Elk jaar slaan B Lab en de B Corp gemeenschap hun handen ineen om te vieren wat het betekent om B Corp te zijn.
Lees verder

Sneller winstaangifte doen dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer

Dankzij de koppeling tussen Nextens en Informer upload je eenvoudig een brugstaat van je Informer-administrayie in de aangiftesoftware, dat bespaart veel tijd.
Lees verder

Informer en Advies voor Stichtingen lanceren rekeningschema voor ANBI’s

Waar stichtingen eerst zelf hun rekeningschema moesten aanpassen, is er nu een speciaal rekeningschema voor ANBI-stichtingen beschikbaar gesteld in Informer.
Lees verder

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis