Webshopkoppelingen Boekhouden

Koppel je webshop met InformerOnline en de verkooporders van jouw digitale winkel komen direct in de boekhouding terecht. Heel gemakkelijk je boekhouding geautomatiseerd en daardoor zeer efficiënt ingericht!

Hoe helpen webshopkoppelingen jou?

Webshopkoppelingen in boekhouden zijn een manier om automatisch data uit een webshop te importeren naar een boekhoudsysteem. Hierdoor kun je sneller en efficiënter je boekhouding doen.

Voordelen van webshopkoppelingen

 • Automatisering: Door gegevens automatisch te importeren uit een webshop, wordt het invoeren van gegevens in het boekhoudsysteem vereenvoudigd en dit bespaart tijd.

   

 • Data nauwkeurigheid: Door automatische import van gegevens uit een webshop, zijn de gegevens altijd up-to-date en is er minder kans op fouten.

   

 • Real-time inzicht: Door data automatisch te importeren, heb je real-time inzicht in je financiën en kun je snel inspelen op veranderingen.

   

 • Analyse: Door gegevens automatisch te importeren, kun je deze gegevens stuk makkelijk analyseren.

   

 • Integratie: Je kan jouw webshop en boekhoudsysteem integreren, waardoor data mogelijk makkelijker beschikbaar is voor andere afdelingen binnen je bedrijf.

Ontdek Informer

Lees meer hoe je meer tijd vrijmaakt voor ondernemen i.p.v. boekhouden – en dat op een duurzame manier

Functies

Ontdek de tijdbesparende functies van het Informer boekhoudprogramma.

Tientallen uren per maand besparen →

Iets voor mij?

Ben ZZP’er, Starter of wellicht MKB’er? Informer biedt mogelijkheden voor elke ondernemer die meer tijd en overzicht wilt.

Ontdek of Informer bij jou past →

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid en aandacht voor onze omgeving zijn ook belangrijk als ondernemer en ook jij kan je steentje bijdragen.

Compenseer gratis je carbon footprint →