Mijnwebwinkel Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Gratis koppeling tussen Mijnwebwinkel en InformerOnline

Met de gratis koppeling tussen Mijnwebwinkel en InformerOnline kun je al je facturen vanuit je webshop automatisch in de online boekhouding zetten. Het handmatig downloaden en uploaden van PDF’jes is hiermee verleden tijd. Dat bespaart je flink wat tijd en je administratie ziet er goed uit!

Facturen vanuit je webshop

Je kunt de Mijnwebwinkel koppeling gratis activeren in de Informer Appstore. Vervolgens kun je alle voorkeursinstellingen voor het aanmaken van de facturen zelf invullen. Zodra je dit gedaan hebt, zal InformerOnline alle orders die binnen komen op deze manier verwerken.  Zo wordt het doen van de boekhouding een eitje!

Voorkeursinstellingen Mijnwebwinkel

Geen Mijnwebwinkel?

Heb je geen Mijnwebwinkel webshop? Dat is in principe geen groot probleem. Je kunt alle PDF’jes namelijk wel uploaden op InformerOnline, alleen moet je die dan wel zelf vanaf je webshop downloaden. Bovendien is het mogelijk om de API-code van jouw webshop te koppelen aan die van InformerOnline. Echter is dit net een stukje lastiger.. ;)

Het is dus niet erg om geen Mijnwebwinkel te hebben. Je bent alleen ietsje meer tijd kwijt.

Geen Mijnwebwinkel?
MijnWebwinkel applicatie

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij Mijnwebwinkel en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis