JouwWeb Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen JouwWeb en InformerOnline

Het integreren van JouwWeb met Informer stelt jou in staat de JouwWeb bestellingen automatisch door te zetten naar je boekhouding in Informer. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding. Meer details over deze koppeling vind je hier!

Een update ontvangen om de 60 minuten!

Zodra jij je JouwWeb webshop koppelt aan je InformerOnline administratie ontvang je om de 60 minuten een update van alle bestellingen en betalingen. Facturen, betaalcondities en factuurprofielen, alles wordt automatisch bijgewerkt!

Met de robots van Informer worden alle betalingen ook gelijk goed verwerkt. Zo bespaar je nóg meer tijd!

Een update ontvangen om de 60 minuten!

De kosten van de koppeling

Voor het gebruik van de koppeling tussen InformerOnline en JouwWeb rekent Informer geen extra kosten. Deze koppeling is ontwikkeld door webwinkelfacturen, die de dienstverlening en de algemene voorwaarden onder zijn hoede neemt. De kosten die zij rekenen zijn afhankelijk van het aantal transacties die je haalt in een jaar. Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie →

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline!

Kosten koppeling JouwWeb

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij JouwWeb en wil je graag profiteren van de voordelen van een online boekhoudprogramma? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis