JouwWeb Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling tussen JouwWeb en InformerOnline

Het integreren van JouwWeb met Informer stelt jou in staat de JouwWeb bestellingen automatisch door te zetten naar je boekhouding in Informer. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten, dubbele data-invoer en resulteert in een betrouwbare boekhouding. Meer informatie over de koppeling lees je op de website van jouwweb.nl.

Een update ontvangen om de 60 minuten!

Zodra jij je JouwWeb webshop koppelt aan je InformerOnline administratie ontvang je om de 60 minuten een update van alle bestellingen en betalingen. Facturen, betaalcondities en factuurprofielen, alles wordt automatisch bijgewerkt!

De verwerking van alle gegevens gaat volledig automatisch. Zo bespaar je nóg meer tijd!

Een update ontvangen om de 60 minuten!

De kosten van de koppeling

Voor het gebruik van de koppeling tussen InformerOnline en JouwWeb rekent Informer geen extra kosten. Deze koppeling is ontwikkeld door webwinkelfacturen, die de dienstverlening en de algemene voorwaarden onder zijn hoede neemt. De kosten die zij rekenen zijn afhankelijk van het aantal transacties die je haalt in een jaar. Bekijk de website van webwinkelfacturen voor meer informatie →

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline!

Kosten koppeling JouwWeb

Starten met Informer

Profiteer van de unieke voordelen en het gemak van Informer's online boekhoudprogramma. Ervaar hoe je jouw webshop administratie feilloos kan integreren in jouw boekhouding. Via automatisch boekhouden software jouw bestellingen netjes in jouw boekhoudprogramma. Nog vragen? Boek een gratis live demo!

Probeer nu 30 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis