CCV Shop Koppeling

Ontdek hieronder alle info over deze koppeling

Koppeling CCV Shop en InformerOnline

Wil jij automatisch al je webshop informatie in je boekhouding hebben? Dat kan nu! De koppeling tussen CCV Shop en InformerOnline zorgt ervoor dat bijvoorbeeld al je bestellingen en PDF’jes automatisch worden geïmporteerd. Zo bespaar je een hoop tijd  en is je boekhouding perfect op orde!

Elk uur een update!

Elk uur een update!

Als jij je CCV Shop koppelt aan je InformerOnline administratie krijg je elk uur een update! Bestellingen en betalingen worden automatisch geïmporteerd. Ook zaken als relaties of producten worden bijgewerkt als dat nodig is.

De robots van Informer zorgen ervoor dat de betalingen goed verwerkt worden. Daardoor hoef je nog minder tijd te besteden aan je administratie!

Meer over Robotic Accounting →

Wat kost de koppeling?

De koppeling tussen CCV Shop en Informer is ontwikkeld door webwinkelfacturen, die de dienstverlening en de algemene voorwaarden onder zijn hoede neemt. Bij CCV Shop betaal je als webwinkelier € 9,50 per maand.

Wil je de koppeling eerst proberen? Dat kan gratis en vrijblijvend voor 30 dagen in InformerOnline!

Gratis CCV Shop testen!

Kosten koppeling CCV Shop

Smart Online Boekhouden met InformerOnline

Heb jij een webshop bij CCV Shop en wil je graag profiteren van de voordelen van online boekhouden? Check dan nu hoe eenvoudig het is om je verstuurde en ontvangen facturen te verwerken in InformerOnline. Vervolgens stuur je heel simpel de btw aangifte naar de Belastingdienst en betaal je die via iDEAL. Allemaal heel eenvoudig met InformerOnline!

Probeer nu tijdelijk 60 dagen gratis!
Probeer vrijblijvend en gratis 60 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis